Oglas
· · Komentari: 0

Bekamov sin potpisao predbračni ugovor: Ali, nije zvog bogatstva mladoženje! Porodica Dejvidove snajke je BOGATIJA

Daily mail prenosi da je Bruklin Bekam potpisao predbračni ugovor sa glumicom Nikol Pelc

1649234370_bruklininikol.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Imovina Bekamovih se procenjuje na čak 380 miliona funti, a o njima gotovo ceo svet zna. Verovatno ste prvo pomislili da je predbračni ugovor sklopljen kako vi se zaštitilo njihovo bogatstvo, pogrešili ste.  Bogatstvo porodice Pelc kojoj Nikol pripada procenjuje se da je čak četiri puta veće!

Predbračni ugovor spada u formalnosti koje su porodice morale da obave pre venčanja. Ceremonija je zakazana za subotu, 9. april, na imanju porodice Pelc u Palm Beach-u na Floridi.

Podsećamo, Bruklin i Nikol uplovili su u vezu 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u julu 2020, objavili su veridbu i od tada ne prestaje da se piše o njima.

Pročitajte još: ŠAMAR može ozbiljno da naruši karijeru Vila Smita: Holivud je ovako KAŽNJAVAO druge pre njega

Mladoženjin kum na venčanju trebalo je da bude muzičar Elton Džon, ali navodno zbog svoje muzičke turneje neće biti u mogučnosti da prisustvuje događaju. Ipak, doći će zato Bruklinov veliki uzor, Gordon Remzi, sve članice bivše grupe Spajs Grls, glumica Eva Longorija, Madonin sin Roko Riči i mnogi drugi. - Navodi Miror.

Dok je Viktorija zadužena za kreiranje kombinacija, Bruklinova mlađa sestra Harper i tata Dejvid imaju važne uloge na venčanju. Harper će biti deveruša, a Dejvid će biti zadužen za govor. Venčanje će biti na raskošnom imanju Nikolinog oca na Floridi, i to u skladu s jevrejskom tradicijom.

- Pre dve nedelje pitao sam srodnu dušu da li želi da se uda za mene i pristala je. Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i jednog dana najbolji otac - objavio je Bruklin kada je zaprosio Nikol.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas