· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"Без страсти": Здравко Чолић открио са којом певачицом је имао секс аферу!

Здравко Чолић важи за једно од највећих балканских звезда, али и певачем за којим су луделе жене широм света

1631800943_zdravko.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Певач је у складном браку већ 20 година и има две ћерке. Ипак, Чолић је 1997. године шокирао све признањем да га је завела Фрида Лингстад из групе "АББА" и том приликом испричао све детаље њихове кратке везе.

Прочитајте још: Цеца Ражнатовић на снимању Звезда Гранда открила да се суди са Милијем, а ово је разлог њиховог спора!

Све се догодило када је Чолић песмом "Гори ватра" представљао Југославију на Евровизији, Фрида је исте године била пратећи вокал шведском представнику, а тада се догодио и поменути сусрет због којег је умало закаснио на наступ.

"Фриду из групе 'АББА' сам упознао на "Песми Евровизије", где бих друго. После је уследио позив на викенд. Деловало је обећавајуће, али сам се након целе те тродневне идиле осетио искоришћеним попут инстант супе. Скуваш за пет минута, поједеш вруће и то је то. А све је било ту: и брвнара и камин и свеће и цвеће, коцкасте завесице и стољњаци, печена риба у фолији с бадемима и етерична уља… Али, она права, јединствена, лудачка страст, која се догоди између мушкарца и жене, је изостала. Није било спонтаности, па је све изгледало као кад закажеш вежбање удвоје у теретани", испричао је тада Чолић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.