· · Коментари: 0

Била је једна од најпопуларнијих водитељки код нас, а онда се изненада повукла из јавности: Ево како данас изгледа Инес Гавриловић (ФОТО)

Била је миљеница публике

1660203654_ines.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Некадашња водитељка ТВ Пинк Инес Гавриловић спадала је својевремено у најпопуларније у региону и била једна од омиљених ТВ лица.

Прочитајте још: Њихове заједничке фотографије не виђамо често: Милош Биковић ужива са девојком на одмору (ФОТО)

Она је дуго водила "Недељно поподне", након чега је била прва водитељка музичког такмичења "Звезда Гранда". Тадашњи учесници сећају се Инес са симпатијама, чак и две деценије касније.

- Како се не сећам Инес, она је била једно дивно створење и то не кажем зато што сам јој ја била фаворит (смех). Заиста вам кажем, она је увек била насмејана, али не лажно, за камере, него искрено и од срца - открила је једном приликом певачица Славица Ћуктераш.

Она је открила и да Инес никад није имала "жуте минуте".

- Никада, она се није на снимањима ни нервирала, а камоли да се свађа или виче на кандидате. Таман посла, заиста је била дивна, верујем да је и данас таква - истакла је Славица.

Инес се издвајала елоквенцијом, али и врло брзим говором у ком би понекад долазило до лапсуса, а тиме је побрала само још више симпатија публике.

Ипак, када је вила на врхунцу популарности, водитељка је решила да се повуче с јавне сцене, а једном приликом је истакла да нема жељу да медији пишу о њој.

Како су својевремено писали домаћи портали, Инес се појавјивала на изложбама паса, а данас је посвећена мајка и породична жена.

Прочитајте још: Аца Лукас изненадио публику: Послушајте како фолкер свира МОЦАРТА (ФОТО)

 

Она има профил на друштвеној мрежи Инстаграм, где углавном дели пејзаже и породичне фотографије, а једном приликом је показала како данас изгледа. Као да је време стало.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.