· · Komentari: 1

NJihove zajedničke fotografije ne viđamo često: Miloš Biković uživa sa devojkom na odmoru (FOTO)

Miloš Biković i Ivana Malić objavili su prvu zajedničku fotografiju sa odmora

1660199384_Untitled.jpg
Foto: Instagram/ Printskrin/ Ivana Malić

Miloš Biković i Ivana Malić u vezi su od prošle godine, a kako privatni život drže strogo van očiju javnosti pravo je iznenađenje kada osvane neka njihova zajednička fotografija.

Zaljubljeni par letnji odmor rešio je da provede na egzotičnoj destinaciji, pa su pratioce na društvenoj mreži Instagram pozdravili sa dalekog Balija.

Pročitajte još: SERENU VILIJAMS život nije mazio: Izgubila je sestru, bila u SEKTI, a uskoro će se suočiti sa NAJTEŽOM odlukom u životu (FOTO)

Ivana i Miloš napravili su zajednički selfi tokom pauze od kupanja i sunčanja kada su rešili da odu na kafu:

- Pauza za kafu znači još jedno 100.000 kalorija iz kolača… Ali nismo na kolače svratili. Nego na kafu. Jer vodimo računa da ne jedemo te gluposti - napisao je šaljivo Biković u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.