· · Коментари: 0

Била је мис Југославије и популарна ПЕВАЧИЦА: Нестала је због ВЕЛИКЕ трагедије и посветила се сину (ФОТО)

Била је права лепотица и талентована певачица коју живот није мазио

1664357511_Foto-Printscreen-YouTube-Adisa-DERVISEVIC.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Адиса ДЕРВИШЕВИЋ

Андријана Дабетић Анчи је већ са 15 година почела да наступа са својим бендом, а када је 1992. године снимила свој први албум под називом „Анђео за уморну душу“, почела је њена велика популарност.

Поред музичке каријере, Андријана је остала упамћена и као мис Југославије 1994. године. Међутим, због тадашње политичке ситуације у земљи није учествовала ни на једном светском такмичењу у лепоти.

Снимила је шест музичких албума, а онда се изненада повукла са сцене.

Прочитајте још: Маја Николић о свом искуству у Америци: Певала највећим СВЕТСКИМ звездама, а трудноћа је умало кошатала живота

Родила је сина Марка, али име оца остало је мистерија јер никад није желела да открије његов идентитет.

- Марков тата је погинуо у саобраћајној несрећи. Био је то ужасан период, који нисам могла да користим за појављивање у новинама и до сада нисам никоме причала о томе. Сигурна сам да би многи таква дешавања у животу искористили да се пише о томе и да их други сажаљевају, али мени није било до такве врсте експонирања. Било ми је много тешко, месец дана практично нисам излазила из куће, али онда сам се тргла и потпуно се посветила сину, јер нисам могла ништа да променим. Много ми је било тешко због Марка који је остао без оца, јер биће периода у животу када ће му он сигурно требати. Али живот иде даље - рекла је Анчи својевремено за "Свет".

 

Касније је у жељи да се врати на естрадну сцену, учествовала у ријалитију „Парови. 7“.

У то време спекулисало се о њеном односу са контроверзним бизнисменом Јездимиром Васиљевићем, познатијим као "Газда Језда". Одмах по уласку у луксузну вилу ријалитија "Парови", Анчи је изјавила да никада није била у вези са Васиљевићем, већ да јој је он само финансирао каријеру.

- Млађе генерације ме знају као певачицу. Кад људи траже по интернету податке о теби наравно да им изађе и то да сам изабрана за најлепшу, па ми кажу ''Јао ви сте били мис'', ја кажем то је било одавно 1994.године. А старије генерације које су расле са мном памте тај период да сам била мисица. Међутим, певање је моја прва и највећа љубав - рекла је прошле године за "Гранд неwс".

У међувремену се и вратила на музичку сцену.

 

Певачица и данас изгледа атрактивно и многи се слажу да јој године нису умањиле лепоту.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.