Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАПАРАЦИ

ВАЖИЛА ЈЕ ЗА ХОЛИВУДСКУ ЛЕПОТИЦУ: Бриџет Фонда изгледа НЕПРЕПОЗНАТЉИВО на новим фотографијама (ФОТО)

БРИЏЕТ Фонда изгледала je потпуно другачије него што се обожаваоци холивудске звезде сећају када је изашла у ЛА.

1643448149_pjimage--28-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чувена глумица (58) је фотографисана први пут после 12 година и на новим сликама изгледа непрепознатљиво.

Бриџет је у среду фотографисана први пут од 2009. године. Глумица је виђена како носи широку црно-белу мајицу на пруге, наочаре са црним оквиром и широке панталоне док је излазила из свог сребрног теренца Ланд Ровер. Њена некада златноплава коса - сада седа - била је скупљена у пунђу, а лице наизглед без шминке, док се возила са својим сином Оливером (17), којег дели са супругом и музичким маестром Денијем Елфманом (68).

Крзнени пријатељ је такође био поред ње док је повучена звезда улазила и излазила из аутомобила и носила разне предмете, укључујући мобилни телефон. Бриџит је последњи пут снимљена на премијери филма Квентина Тарантина "Inglorious Basterds" са супругом Денијем пре 12 година. Њена последња филмска улога била је 2002. године – након чега је отишла у пензију – а ове нове фотографије стигле су у недељ, на њен 58. рођендан.

Богата каријера

Рођена 1964. у Лос Анђелесу, Бриџетина прва улога је била у филмском класику "Easy Rider" из 1969. када је имала пет година. Њен отац је легендарни глумац Питер Фонда - који је умро у 77. години 1982.

Прочитајте још: ОНА ЈЕ НОВА МИС СРБИЈЕ: Ево ко је Ања, лепотица која ће нас представљати у свету (ФОТО)

Бриџит је део познате породице Фонда, која такође укључује њеног деду - оскаровца Хенрија Фонду из филма "Once Upon A Time In The West" и глумицу и фитнес икону Џејн Фонда (84), која је Бриџитина тетка.

Није прошло много времена пре него што је Бриџитина каријера кренула. Глумила је у "The Godfather Part III" 1990. године, играла је уплашену протагонисткињу Алисон 'Али' Џоунс у трилеру "Single White Female" из 1992. и појавила се у романтичној комедији "Singles" заједно са Метом Дилионом исте године. Године 1997. играла је Мелани у акционој драми Квентина Тарантина "Jackie Brown", а улогу је добила након што је седела поред њега у авиону.

Фото: Профимедиа

Бриџет је у своје време освојила три главне награде - два Златна глобуса и Еми. Једна је била 1990. за најбољу споредну глумицу у филму Скандал, а њен други Златни глобус је био за ТВ филм 2002. После Ејми.

Глумица је 2003. године доживела тешку саобраћајну несрећу у којој је сломила леђа, преноси ББЦ. Била је сама у свом Јагуару када је прелетео преко разделника на аутопуту Пацифичке обале, задобивши "благи прелом два торакална пршљена", рекао је тада њен публициста. Она је наводно преживела само зато што је била везана појасом. Исте године стигле су срећније вести када се удала за музичара Денија. Имају сина Оливера, који је рођен годину дана касније. Има и две ћерке - Лолу и Мали - из ранијег брака.

Приватност изнад свега

Бриџет је врло јасно артикулисала у интервјуима шта јеволела, а шта не у Холивуду.

„Имам проблем са фотографисањем“, рекла је за часопис Мовие Макер 1998. „Уопште ми се не свиђају. У том тренутку сте ухваћени и дефинисани. На филму ми не смета јер си ти покретна мета. То је неко други, а ти гледаш у свим правцима, има толико много варијабли у вези тога. Не смета ми јер задржава много могућности и мистерија је нетакнута.” 

„Притисак је када се плашиш неуспеха, а ја схватам, некада сам вршила притисак на себе, а сада се само осећам као, кога је брига?“

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas