Oglas
· · Komentari: 0
PAPARACI

VAŽILA JE ZA HOLIVUDSKU LEPOTICU: Bridžet Fonda izgleda NEPREPOZNATLJIVO na novim fotografijama (FOTO)

BRIDžET Fonda izgledala je potpuno drugačije nego što se obožavaoci holivudske zvezde sećaju kada je izašla u LA.

1643448149_pjimage--28-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čuvena glumica (58) je fotografisana prvi put posle 12 godina i na novim slikama izgleda neprepoznatljivo.

Bridžet je u sredu fotografisana prvi put od 2009. godine. Glumica je viđena kako nosi široku crno-belu majicu na pruge, naočare sa crnim okvirom i široke pantalone dok je izlazila iz svog srebrnog terenca Land Rover. NJena nekada zlatnoplava kosa - sada seda - bila je skupljena u punđu, a lice naizgled bez šminke, dok se vozila sa svojim sinom Oliverom (17), kojeg deli sa suprugom i muzičkim maestrom Denijem Elfmanom (68).

Krzneni prijatelj je takođe bio pored nje dok je povučena zvezda ulazila i izlazila iz automobila i nosila razne predmete, uključujući mobilni telefon. Bridžit je poslednji put snimljena na premijeri filma Kventina Tarantina "Inglorious Basterds" sa suprugom Denijem pre 12 godina. NJena poslednja filmska uloga bila je 2002. godine – nakon čega je otišla u penziju – a ove nove fotografije stigle su u nedelj, na njen 58. rođendan.

Bogata karijera

Rođena 1964. u Los Anđelesu, Bridžetina prva uloga je bila u filmskom klasiku "Easy Rider" iz 1969. kada je imala pet godina. NJen otac je legendarni glumac Piter Fonda - koji je umro u 77. godini 1982.

Pročitajte još: ONA JE NOVA MIS SRBIJE: Evo ko je Anja, lepotica koja će nas predstavljati u svetu (FOTO)

Bridžit je deo poznate porodice Fonda, koja takođe uključuje njenog dedu - oskarovca Henrija Fondu iz filma "Once Upon A Time In The West" i glumicu i fitnes ikonu Džejn Fonda (84), koja je Bridžitina tetka.

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je Bridžitina karijera krenula. Glumila je u "The Godfather Part III" 1990. godine, igrala je uplašenu protagonistkinju Alison 'Ali' Džouns u trileru "Single White Female" iz 1992. i pojavila se u romantičnoj komediji "Singles" zajedno sa Metom Dilionom iste godine. Godine 1997. igrala je Melani u akcionoj drami Kventina Tarantina "Jackie Brown", a ulogu je dobila nakon što je sedela pored njega u avionu.

Foto: Profimedia

Bridžet je u svoje vreme osvojila tri glavne nagrade - dva Zlatna globusa i Emi. Jedna je bila 1990. za najbolju sporednu glumicu u filmu Skandal, a njen drugi Zlatni globus je bio za TV film 2002. Posle Ejmi.

Glumica je 2003. godine doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je slomila leđa, prenosi BBC. Bila je sama u svom Jaguaru kada je preleteo preko razdelnika na autoputu Pacifičke obale, zadobivši "blagi prelom dva torakalna pršljena", rekao je tada njen publicista. Ona je navodno preživela samo zato što je bila vezana pojasom. Iste godine stigle su srećnije vesti kada se udala za muzičara Denija. Imaju sina Olivera, koji je rođen godinu dana kasnije. Ima i dve ćerke - Lolu i Mali - iz ranijeg braka.

Privatnost iznad svega

Bridžet je vrlo jasno artikulisala u intervjuima šta jevolela, a šta ne u Holivudu.

„Imam problem sa fotografisanjem“, rekla je za časopis Movie Maker 1998. „Uopšte mi se ne sviđaju. U tom trenutku ste uhvaćeni i definisani. Na filmu mi ne smeta jer si ti pokretna meta. To je neko drugi, a ti gledaš u svim pravcima, ima toliko mnogo varijabli u vezi toga. Ne smeta mi jer zadržava mnogo mogućnosti i misterija je netaknuta.” 

„Pritisak je kada se plašiš neuspeha, a ja shvatam, nekada sam vršila pritisak na sebe, a sada se samo osećam kao, koga je briga?“

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas