Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Била је у вези са принцем и ретко се појављује у јавности: Ево како изгледа ћерка Емира Кустурице (ФОТО)

Кренула је татиним стопама

1641739937_kusturica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Прослављени редитељ Емир Кустурица и његова супруга, продуценткиња Маја поносни су родитељи двоје деце - сина Стрибора и ћерке Дуње.

Прочитајте још: ЊЕГА ВОЛИ 40 ГОДИНА: Овај познати глмац је супруг популарне Лиле из "Игре судбине" (ФОТО)

Њихова ћерка Дуња је дипломирала драматургију, годину дана студирала је историју уметности на Сорбони у Паризу и данас је селектор Кустендорф филмског и музичког фестивала.

Кустуричина ћерка је била и у жижи јавности због везе са принцем Александром ИИИ Карађорђевићем, а иако је тадашњег партнера пратила на готово свим догађајима, нимало јој није пријало појављивање у медијима.

- Мени то смета, ја мислим да се приватни живот назива приватни живот управо да се о томе не би писало. Нисам профил жене која воли да се експонира када су такве ствари у питању и да са њима излазим јавно - рекла је својевремено Дуња Кустурица.

У време трајања те везе, Дуњу су због лепоте упоређивали са принцезом Маријом Карађорђевић, а једно време су јој давали и надимак- српска Кејт Мидлтон. Својевремено је написала сценарио за омнибус о религији у коме је њен отац обрађивао тему православља, што је касније искористио у филму „На Млечном путу“.

- Теме које ме занимају су социјалне природе, личне и доживљене. Мислим да ми је некако проза ближа од драме и филма. Одрасла сам на руској литератури. Највише ме интересује историја Балкана. Време Младе Босне носило је неко надахнуће. Данас опет живимо колонизовани. Свет може бити другачији. Након распада Југославије изгубили смо слободу - говорила је раније Дуња.

- Дуња је веома образована девојка и сигуран сам да ће у будућности да направи нешто велико. Само је питање времена када ће искористи своју интуицију и дар и пронаћи огледало у коме ће рефлектовати своје замисли, говорио је Емир о о својој мезимици.

- Одрастајући уз родитеље уметнике и брата Стрибора, имала сам много тога да научим. Било је веома поучно - говорила је Дуња раније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas