Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Била сам на инфузијама два месеца, болела ме свака кост": Певачица описала БОРБУ СА КОРОНОМ

Певачица описала борбу са короном

1603364084_kostov.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Јелена Костов, још једна је у низу естрадних личности која се заразила корона вирусом. Певачица је изјавила, да је трпела јаке болове, као да је месицама трајао опоравак.

Прочитајте још: Потресна исповест Раде Манојловић: Мама ми је умрла на рукама због ГРЕШКЕ ЛЕКАРА

- Ја сам, нажалост, осетила на својој кожи како изгледа борба са корона вирусом, јер је то код мене трајало скоро два месеца. Први дани су били језиви и страшни. Многи људи су након приче са мном схватили колико је тај вирус опасан и страшан и када дође до тог момента да се заразите, колико боли свака кост - изјавила је Јелена Костов у емисији "Премијера".

Иначе, певачица је додала да се није плашила лошег исхода:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

НОВА ЈА... 😉

А пост схаред бy Јелена Костов (@костовјелена) он

- Нисам била уплашена за свој живот, зато што нисам била у болници. Била сам све време код куће и примала јаке инфузије и све оно што се препоручује за овај вирус. Само сам се плашила да вирус не остави неке последице, јер је јако дуго био у мом организму. Знам како све то изгледа, док други људи који не схватају озбиљност, се и даље шале. Ја сам због тога јако бесна. Мислим да треба да издржимо, колико год то трајало, све ће да прође и све ће бити нормално. Морамо само да будемо стрпљиви. Ти дани када вас вирус ухвати под своје су јако страшни - рекла је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas