Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Биљана Сечивановић открила ИСТИНУ о повлачењу са музичке сцене: "То је погрешно протумачено"

Биљана Сечивановић се огласила после вести да се повлачи са музичке сцене

1702382929_Foto-Ataimages.rs-Biljana-Secivanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Пре неколико недеља певачица Биљана Сечивановић је изазвала буру у медијима јер се наводно повлачи са сцене, а сад је решила да стане на пут таквим нагађањима и за Гранд открила истину.

Биљана је објаснила да је сада у могућности да бира где ће и киолико певати и признала да је једна њена изјава порешно схваћена.

Након вести да се повлачи са сцене, огласила се Биљана Сечивановић

-То је мало погрешно протумачено, доста људи ме је питало „Ти више не певаш?“. Не, далеко било, музика је мој живот ја ћу тиме да се бавим док дишем, али не морам више да радим оним темпом као што сам радила док сам била млађа и док сам могла да издржим тај темпо – рекла је она за Гранд и додала:

-Радим и даље хвала Богу, али немам више тај темпо, није све сада морање. Радим онолико колико могу да издржим и да буде лепо мени и онима који ме слушају.

Певачица каже да јој је супруг Александар велика подршка и да често одради велики део њеног посла како би јој олакшао обавезе које има пред снимање емисија, као и пред наступе.

-Он није имао додирних тачака са музиком и са таквим начином живота. Хвала му неизмерно што је моја подршка, увек је ту да ми олакша колико је то могуће. И смиња емисија су захтевна, људи виде само оно на Тв-екрану, али не знају шта је оно иза завесе, колике су припреме за све – казала је она.

Биљана за пролеће припрема и велико рођенданско славље за сина Матеју, а са нама је поделила да му је осмислила и једно изненађење за које он не зна.

-Напуниће у априлу 18 година и заказали смо славље и већ полако организујем све што треба. Свакако морам да поведем рачуна о свему, ту ће бити доста другара, деце, па ће конзумација алкохола бити највећи проблем. Познавајући своје дете мислим да ту неће бити проблема – додала је и открила који поклон спрема сину:

-Биће неки скроман поклон, већ је положио вожњу и ауто је добио. За тај рођендан ће бити неки гост изненађења за кога он не зна, то ће бити поклон.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas