Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖИВОТ ЈЕ НИЈЕ МАЗИО: Тужна исповест наше певачице - на почетку каријере је доживела велику трагедију

Певачица Биљана Сечивановић је имала јако буран живот

1697025250_Foto-Ataimages.rs-Biljana-Secivanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Биљана Сечивановић у јавни свет упловила је путем такмичења "Звезде Гранда". Изградила је успешну каријеру, али њен живот није био попут бајке све до пре неколико година.

Биљана Сечивановић пре него што је судбоносно "да" 2020. године изговорила изабранику Александру Недићу, међутим, мало ко зна да је певачица пре тога имала буран живот, а на почетку каријере доживела је и велику трагедију.

 

Пре него што је основала своју породицу, певачица је прошла кроз бројне љубавне бродоломе, укључујући и то да је са тадашњим дечком ког је много волела покушавала да добије дете, а онда јој се десила потпуно неочекивана ствар.

- Љубав према музици пробудио је један хармоникаш са којим сам наступила једном, због њега сам и почела да радим. Била је то прва љубав, велика и обострана, био је мој дечко. Чекала сам да се врати из војске, посећивала га сваког другог викенда у Зајечару. Обожавали смо се. Нажалост, његовим родитељима је сметало што сам певачица, нисам им се допала, иако је веридба већ била договорена. Разишли смо се после три године. Ужасно ми је било тешко, пролила сам суза и суза, много времена ми је требало да га преболим. Тада сам себи рекла да никада никога нећу волети безгранично, да нећу давати целу себе, остављаћу простора за повлачење. Отишла сам у Аустрију и тамо сам доживела нову љубав. И он је био момак из бенда, клавијатуриста Бојан. Кад волим, вежем се као чичак, али ни та веза није успела“, испричала је једном приликом певачица, када се присетила како је са Бојаном желела да створи породицу, међутим, њен живот је кренуо у другом правцу:

- Хтели смо дете, покушали смо, али без успеха. Имала сам операцију јајника и материце, много компликација. На крају сам му рекла: 'Иди, нађи неког ко ће ти родити сина'. Разишли смо се после девет година. Гинеколог ми је стално говорио да променим петла. Када сам престала да пијем лекове и све лађе ми потонуле, упознала сам човека који није из музичке приче и затруднела с њим. Плакала сам и питала се да ли је могуће да ми се ово дешава? Нисам успела да подарим сина човеку кога сам волела и желела, а сад сам затруднела са другим. Била сам стравично тужна, било ми је тешко, а још сам радила са бендом у коме је био Бојан. Када сам им рекла да их напуштам јер сам трудна, он је буквално пао са столице.

 

Биљана је у Аустрији донела на свет сина. Међутим, на дан када јој се остварила једна од највећих жеља, рођење сина није могла да прослави јер јој се десила велика породична трагедија. Њен сестрић Никола је преминуо након што је изгубио битку са тешком болешћу.

- У то време се мој сестрић Никола борио са опаком болешћу, сестра је морала да оперише кичму, као последицу спавања на столици уз плочице, уз креветиће у болници. Ја сам се бавила дететом, душа моја, тад је већ био на 'тродонима', имао је стравичне болове. Купала сам га и гледала ужасне призоре. У осмом месецу трудноће сам морала да се вратим у Аустрију јер сам по закону морала да будем близу болнице у којој сам потписала да ћу се породити. Знала сам да ће бити дечак, а име Матеја му је дао Никола, по свом другу. У деветом месецу сам сама кречила стан, помагао ми је Бојан, моја бивша љубав.Тада су га назвали моји родитељи да би избегли да ми директно кажу да је Никола умро. Цео крај се орио од мојих јаука. Мислила сам да ће издржати, да ћу стићи да дођем да га видим и да види брата. Те ноћи сам добила болове и породила се. Ујутро кад сам им јавила да сам се породила управо је кретала посмртна поворка. Нисам могла да се радујем детету које сам толико желела и ишчекивала, нити било ко од мојих. Нисмо му ниједан рођендан славили како треба, није било музике, ничега. Чим сам дошла из Аустрије, одмах сам отишла на гробље, понела сам и Матеју да га Никола види, макар са неба - испричала је својевремено у потресној исповести Биљана Сечивановић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas