Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРАМА

"БИЛО ЈЕ СТРАШНО": Легендарни глумац Небојша Глоговац о рођењу другог сина (ФОТО)

Небојша Глоговац лумповао са колегама до зоре.

1637763977_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС
Oglas

У емисији Балканском улицом, легендарни глумац Небојша Глоговац (1969-2018) испричао је Весни Дедић како је прошло рођење сина.

За првог сина никако да се сетим

"Било је страшно. Сећам се, па ето, грешна ми душа, никако да се сетим с Милошем, кад се Милош родио шта сам радио. Не успевам да се сетим, да вратим ту ноћ, али за Гаврила је било јако весело. Ја сам ту понео неке флаше у колима јер сам знао да треба да се деси. Играли смо представу "Полонеза Огинског".

Прочитајте још: ПОГОДИ КО ЈЕ: Данас има 64. године и изгледа ФАНТАСТИЧНО, бујне облине и широки осмех су њен заштитни знак (ФОТО)

"У 22:20 је био поклон, он се родио у 22:20. Изашао је на аплауз. Онда смо кренули тамо у клубу, па сам онда ишао тамо у болницу, тако благо цирке. Мислио сам од једне жене да је моја жена. Додуше, била је на трећем спрату породилишта, наслоњена на прозор, једна госпођа, види се само силуета јер је светло иза ње тамо у ходнику и она је на прозору. Иста фризура као Мина, иста силуета као Минина. Ми долазимо тамо да нас пусте, ноћ је, пола један и ја испред, видим њу и кажем "Мина љубави, сина смо добили", неки излив нежности и на све то, она се не помера. Нешто ми прође кроз главу, читао сам негде да неке жене због бола у току порођаја, мрзе мушкарце као узрок тог бола на неком подсвесном нивоу. Ја реко, то је, мрзи ме. Пробам још једном, видим жена се не помера."

Има усну као ја

"Схватим да то није она и уведу ме унутра. Накаче ми ону зелену тогу и све то. Мали Гаврило има горњу усну као ја, видим моје је, векница. Сад идем да видим супругу. Улазим у собу десно, мрак, оно тамо 6-7 кревета и сестра долази до једног кревета, диже таблу и каже "Ваша супруга Мина Митровић". Она је била примљена на порођај Мина Митровић јер још нисмо те папире били регулисали. Кажем "Ово није моја жена", а сестра ће на то "Јао, немојте тако, па жена се породила, немојте те шале." Онда се  у причу укључила и та жена и добацила "Па ја цео дан хоћу да вам кажем, ја нисам Мина Митровић, ја сам Тина Митровић." У исто време су се породиле и Мина и Тина Митровић."

"Настаје паника, ја вичем "Па јел оно моје дете". Преврћу бројеве, гумице. Силазим низ степенице, Мину извозе у колицима, спрат ниже, тако да добро је да смо се нашли. После смо отишли у Звездару и уништили пола клуба. Заспао сам на некој срчи, у 5 ујутру."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas