· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Био је непокретан 25 година... Прерано је отишао": Потресна исповест Бојана из Лексингтона

Животна прича популарног певача веома је тешка

1610308366_bojan.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Бојан Васковић, певач групе Лексингтон, гостујући у једној емисији изнео је потресне детаље из свог живота, а не крије и да би његов пут до звезда могао да послужи као инспирација за један добар роман.

Прочитајте још: Демантовали наводе медија да су у свађи: Слика Биковића и Бјелогрлића говори више од хиљаду речи (ФОТО)

Бојан је причао о својој породици, али и тешким тренуцима који су их задесили. Са непуних десет година, морао је да напусти Сарајево и започне живот прво у Подгорици, а касније у Београду. Иако је преживео веома болне и тешке тренутке, он детињство памти само по лепим стварима.

- Детињство памтим по добру, лепо детињство сам имао све до рата. Тај период сам се трудио да заборавим, па је тако прошло. Стицајем околности, дечак од десет година нашао се у граду који је задесила катастрофа. Сада са ове тачке гледишта, коме је то требало? Никоме. Само смо сви страдали. Доста страха, неке негативне атмосфере која је била присутна. Доста тога сам заборавио, потиснуо. Изађе човек јачи. Био сам прво у Сарајеву, па у Подгорици, па у Београду. Само три основне школе сам променио. Али не фали ми ништа данас - рекао је Бојан у емисији "Сценирање" и описао болан тренутак када је пре две и по године остао без оца који је последњих 25 година био непокретан.Током рата га је погодио снајпер док се аутомобилом враћао с посла.

- Имао је ведар и позитиван дух, без обзира на то што је 25 година био у колицима. Слушао је људе из окружења када имају неке проблеме и каже им:- Ма само види мене, немаш ниједан проблем.- Можда најтежи тренутак је његов одлазак, прерано је отишао. Без обзира на то што смо последњих година живота провели заједно баш доста времена, то ме теши, али волео бих да сам му још нешто рекао - почео је Бојан и рекао да му је тата био узор.

- Он је био можда најважнија фигура за мене. Био ми је подршка цео живот. Не постоји тренутак када ме није подржао, мада сам у његовом гласу знао да осетим када је нешто погрешно. Плашио се да не изгубим компас када смо почели да наступамо, путујемо. Пуно искушења, изазова.

Прочитајте још: Цеца открила због чега не жели да сними дует са Анастасијом!

. Када сам купио мотор, па када сам га продао, био је најсрећнији. Памтим његов савет:: - Стави камен у ципелу да те жуља, да не заборавиш кад си био мали - закључио је Бојан у емисији "Сценирање".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.