· · Коментари: 0

Бивши супружници поново заједно? Јована Пајић и Сале Тропико са ћеркицама на селу

Јована Пајић и Александар Цветковић Сале, фронтмен групе "Тропико", крајем прошле године изненадили су домаћу јавност одлуком да се разведу након 10 година брака

1655719237_57a6453ee62dcbc56a035d18f7849c4e3b19d74c.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/Јована Пајић

Јована Пајић и Сале Тропико након развода наставили су да подржавају једно друго и заједно учествују у одрастању две ћерке, Хелене и Ђине. Јована је бившег супруга подржала на концерту дошавши са децом, а заједно су прославили и рођендан мезимици.

Прочитајте још: ТОРТА УКРАШЕНА КРИСТАЛИМА: Ћерка Драгане Мирковић прославила 20. рођендан (ФОТО)

Некадашњи брачни пар сада је поново у истом друштву. Наиме, одлучили су да из градске вреве оду на село и да тамо проведу породични дан.

Сале је на Инстаграм профилу поделио снимак на коме вози трактор, док једна ћерка седи поред њега, а Јована се налази у приколици са другом ћерком. Види се да дан проводе у одличном расположењу, а да ли је можда уследило помирење или је у питању неговање добрих породичних односа, остаје да видимо.

Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ греенофице

Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ греенофице

У децембру прошле године обавестили су јавност о разлазу и рекли да ће као и до тада бити посвећени деци:

- Истина је да смо Саша и ја донели одлуку да окончамо наш брак. Остаћемо пријатељи и бићемо као и до сада посвећени у заједничком одгајању деце. Развод је у току и због мирног одрастања наших девојчица молим медије да нам пруже неопходну приватност - рекла је Јована тада.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.