Oglas
· · Komentari: 0

Bivši supružnici ponovo zajedno? Jovana Pajić i Sale Tropiko sa ćerkicama na selu

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković Sale, frontmen grupe "Tropiko", krajem prošle godine iznenadili su domaću javnost odlukom da se razvedu nakon 10 godina braka

1655719237_57a6453ee62dcbc56a035d18f7849c4e3b19d74c.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/Jovana Pajić
Oglas

Jovana Pajić i Sale Tropiko nakon razvoda nastavili su da podržavaju jedno drugo i zajedno učestvuju u odrastanju dve ćerke, Helene i Đine. Jovana je bivšeg supruga podržala na koncertu došavši sa decom, a zajedno su proslavili i rođendan mezimici.

Pročitajte još: TORTA UKRAŠENA KRISTALIMA: Ćerka Dragane Mirković proslavila 20. rođendan (FOTO)

Nekadašnji bračni par sada je ponovo u istom društvu. Naime, odlučili su da iz gradske vreve odu na selo i da tamo provedu porodični dan.

Sale je na Instagram profilu podelio snimak na kome vozi traktor, dok jedna ćerka sedi pored njega, a Jovana se nalazi u prikolici sa drugom ćerkom. Vidi se da dan provode u odličnom raspoloženju, a da li je možda usledilo pomirenje ili je u pitanju negovanje dobrih porodičnih odnosa, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram/ printscreen/ greenofice

Foto: Instagram/ printscreen/ greenofice

U decembru prošle godine obavestili su javnost o razlazu i rekli da će kao i do tada biti posvećeni deci:

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - rekla je Jovana tada.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas