Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бочели пресудио: Сестре Кардашијан се годинама такмиче, а сада се међусобно оптужују која је коју ископирала

Прослављени певач се огласио након њихове свађе

1688895949_Collage-Maker-09-Jul-2023-11-07-AM-1781-Kortni-Kom-Boceli.jpg
фОТО: Инстаграм принтсцреен/ пагесиx/андреабоцеллиоффициал
Oglas

Након што је у једној епизоди њиховог ријалитија дошло до физичког обрачуна између њих, страсти не јењавају. Ким и Кортни Кардашијан су најстарије сестре у клану Кардашијанових, а последњих година њихов однос је веома турбулентан.

Оне су се недавно посвађале због одлуке Ким да оствари сарадњу са брендом  Долче Габана, након што је модна кућа била задужена за визуал Кортни и целог њеног венчања у Итаљи.

Ким је у своју одбрану имала да каже како је Кортни заправо ''ископирала земљу њеног венчања, као и извођача кога је ангажовала'', а у питању је њен омиљени певач- Андреа Бочели. 

И сам Бочели прати развој ситуације- ''у корак са Кардашијановима''. 

Фото: Инстаграм принтсцреен/ попфацтионс

''Драге Ким и Кортни, ласка ми да обе волите мој глас и увек ћу радо певати за вас'', прокоментарисао је прослављени вокал на Инстаграму, уз видео клип епизоде у којој се спомиње и додао:
''Али знајте да постоји млађи уметник који вам може више помоћи а то је Матео Бочели, кога ваша мајка зна веома добро. Видимо се брзо у Токсани''.

Матео Бочели (25) је наступао заједно са оцем на Кортнином венчању, и назвао искуство ''емотивним тренуткном'' у разговору за Пеопле.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas