Oglas
· · Komentari: 0

Bočeli presudio: Sestre Kardašijan se godinama takmiče, a sada se međusobno optužuju koja je koju iskopirala

Proslavljeni pevač se oglasio nakon njihove svađe

1688895949_Collage-Maker-09-Jul-2023-11-07-AM-1781-Kortni-Kom-Boceli.jpg
fOTO: Instagram printscreen/ pagesix/andreabocelliofficial
Oglas

Nakon što je u jednoj epizodi njihovog rijalitija došlo do fizičkog obračuna između njih, strasti ne jenjavaju. Kim i Kortni Kardašijan su najstarije sestre u klanu Kardašijanovih, a poslednjih godina njihov odnos je veoma turbulentan.

One su se nedavno posvađale zbog odluke Kim da ostvari saradnju sa brendom  Dolče Gabana, nakon što je modna kuća bila zadužena za vizual Kortni i celog njenog venčanja u Italji.

Kim je u svoju odbranu imala da kaže kako je Kortni zapravo ''iskopirala zemlju njenog venčanja, kao i izvođača koga je angažovala'', a u pitanju je njen omiljeni pevač- Andrea Bočeli. 

I sam Bočeli prati razvoj situacije- ''u korak sa Kardašijanovima''. 

Foto: Instagram printscreen/ popfactions

''Drage Kim i Kortni, laska mi da obe volite moj glas i uvek ću rado pevati za vas'', prokomentarisao je proslavljeni vokal na Instagramu, uz video klip epizode u kojoj se spominje i dodao:
''Ali znajte da postoji mlađi umetnik koji vam može više pomoći a to je Mateo Bočeli, koga vaša majka zna veoma dobro. Vidimo se brzo u Toksani''.

Mateo Bočeli (25) je nastupao zajedno sa ocem na Kortninom venčanju, i nazvao iskustvo ''emotivnim trenutknom'' u razgovoru za People.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas