· · Коментари: 0
ЛУКСУЗ

БОГАТИ ЗЕТ Жељка Митровића за Кристину СКИДА ЗВЕЗДЕ С НЕБА: Апартман од 13.000 евра, 500 ружа и музика на увце (ФОТО)

Кристина Митровић и Илија славе у великом стилу.

1638109385_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ sixchick

Ћерка Жељка Митровића, Кристина Митровић, прошле године се верила с једним од најмлађих милијардера на свету, младим богаташем Илијом Илијом из Украјине, а сада су прославили две године љубави

И то не било како, већ у огромном луксузу, а све детаље романтичне вечери показали су на друштвеним мрежама.

Из авиона у лимузину

Млади милијардер објавио је тог дана прво фотографије из приватног авиона, а сутрадан показао и како су уживали те вечери у Лондону.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ sixchick

Прочитајте још: ШОК! Водитељку Сању Маринковић (47) увек гледамо сређену, а сада је показала ЛИЦЕ БЕЗ ШМИНКЕ (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ sixchick

Славили су у закупљеном апартману декорисаном само за њих, с клавиром да им "свира на увце", романтичном вечером, а простор с невероватним погледом био је испуњен црвеним балонима и ружама.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ sixchick

Од 500 ружа је исписано на енгелском "2 године", а луксуз је одисао са свих страна.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ sixchick

До апартмана у луксузном хотелу с пет звездица, у којем се ноћење креће од 13.000 евра, стигли су у раскошној лимузини у којој су имали и звездано небо...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.