· · Komentari: 0
LUKSUZ

BOGATI ZET Željka Mitrovića za Kristinu SKIDA ZVEZDE S NEBA: Apartman od 13.000 evra, 500 ruža i muzika na uvce (FOTO)

Kristina Mitrović i Ilija slave u velikom stilu.

1638109385_Untitled.png
Foto: Printskrin/Instagram/ sixchick

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović, prošle godine se verila s jednim od najmlađih milijardera na svetu, mladim bogatašem Ilijom Ilijom iz Ukrajine, a sada su proslavili dve godine ljubavi

I to ne bilo kako, već u ogromnom luksuzu, a sve detalje romantične večeri pokazali su na društvenim mrežama.

Iz aviona u limuzinu

Mladi milijarder objavio je tog dana prvo fotografije iz privatnog aviona, a sutradan pokazao i kako su uživali te večeri u Londonu.

Foto: Printskrin/Instagram/ sixchick

Pročitajte još: ŠOK! Voditeljku Sanju Marinković (47) uvek gledamo sređenu, a sada je pokazala LICE BEZ ŠMINKE (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram/ sixchick

Slavili su u zakupljenom apartmanu dekorisanom samo za njih, s klavirom da im "svira na uvce", romantičnom večerom, a prostor s neverovatnim pogledom bio je ispunjen crvenim balonima i ružama.

Foto: Printskrin/Instagram/ sixchick

Od 500 ruža je ispisano na engelskom "2 godine", a luksuz je odisao sa svih strana.

Foto: Printskrin/Instagram/ sixchick

Do apartmana u luksuznom hotelu s pet zvezdica, u kojem se noćenje kreće od 13.000 evra, stigli su u raskošnoj limuzini u kojoj su imali i zvezdano nebo...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.