Oglas
· · Komentari: 0

"Bogu hvala pa sam se dobro UDALA": Sanja Đorđević ne krije da je zadovoljna u BRAKU, a njihova ljubav je počela NEOČEKIVANO (FOTO)

Pevačici je muž uvek bio najveća podrška

1666533568_Foto-Printscreen-Instagram-sanjadjordjevicofficial-Printscreen-YouTube-Nikola-Pavlovic.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - sanjađorđevicofficial, Printscreen/YouTube - Nikola Pavlovic
Oglas

Sanja Đorđević iza sebe ima bogatu muzičku karijeru. Iz javnog života se povukla na vrhuncu svoje slave, a mnogi to povezuju sa njenom udajom. Ona je jednom prilikom prokomentarisala priče da se udala zbog novca i da je muž izdržava. 

„Bogu hvala, pa sam se dobro udala. Bolje muž da me izdržava nego da me posećuje u ‘Lazi’. Šalim se, uvek sam imala podršku u suprugu i to mi je stvarno mnogo iznačilo“, izjavila je folkerka svojevremeno za Kurir.

Pročitajte još: Sin Žike Jakšića ima neobično zanimanje: Očeva je kopija, a prošle godine je stao na "ludi kamen" (FOTO)

 

Pevačica je udata za Petra Đorđevića, bivšeg fudbalera, a početak njihove romanse je bio krajnje zanimljiv i neočekivan.

„Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad“, rekla je Đorđevićeva jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas