· · Коментари: 0

Бојан Васковић по први пут о великој животној борби: "Она је одлучила да сачува трудноћу. Доктор је рекао да би 99 процената жена одустало"

Бојан Васковић, певач из Лексингтон бенда, проговорио о ћерки и агонији коју је његова супруга прошла након порођаја.

1676964941_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ Бојан Васковић

Певач Леxингтон бенда Бојан Васковић и његова супруга Александра недавно су добили треће дете, ћерку Хелену, али по порођају није све било у најбољем реду с бебом, због чега је била неопходна операција.

Александра је недавно с бебом изашла из болнице и проговорила о стресном периоду који су она и супруг проживели, а већ раније је открила да су јој лекари чак саветовали и прекид тудноће. Васковићи не крију да су иза себе оставили најтежу борбу у свом животу, а управо певач сада је први пут говорио о свему.

- Овај период је био веома тежак и за њу и за нас. Она је одлучила да сачува трудноћу. Доктор је рекао да би 99 посто жена одустало. То је њена победа. Не постоје речи којима би човек могао то да похвали. То је велика храброст и пожртвованост. То је кад се човек роди са нечим. Има ту неку снагу и моћ да победи сваку препреку која јој се нађе на путу. Она је извојевала највећу животну победу - поручио је Бојан.

Његова супруга врло је популарна на друштвеним мрежама, а он је сада дао и свој коментар на то:

- У почетку ми је било необично. Ја имам осећај као да живимо у осамдесетим. Прилагођавамо се времену. У сваком случају, она је кренула спонтано и добила је добру повратну рекацију. Видим да је испуњава када нешто подели с неким и када помогне некоме - рекао је у емисији "Премијера викенд специјал".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.