Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНСПИРАТИВНО

Бојана Баровић у 7. месецу трудноће: ''Највећа УМЕТНОСТ је знати СЛУШАТИ СРЦЕ'' (ФОТО)

''Идеје, жеље и страст према нечему су доказ од Бога да је то наш пут!", каже лепа Бојана

1670147459_bojana-barovoic-ig-printscr.png
Пхото. Инстаграм принтсцреен/ бојанабаровиц
Oglas

Лепа манекенка, Бојана Баровић, са својим супругом Николом Роквићем очекује треће дете. Бојана је веома активна на друштвеним мрежама, те често дели своје мисли и осећања, а тако је било и овог пута, када је многе навела на размишљање.

"Да ли сте некад одлазили у кревет несрећни, иако није постојао ни један једини разлог да се тако осећате? Да ли су ваши дани испуњени срећом били кратког рока? Да ли сте били нерасположени према својим најближима без иједног јединог оправдања? Да ли сте били окарактерисани као неко ко губи конце свог живота, као неко коме треба помоћ? Можда су и били у праву. Треба вам помоћ, али можда не онаква на коју се мисли. Треба вам помоћ за конекцију своје главе и свог срца, јер су они у раскораку. Треба вам помоћ да схватите да нешто из вашег живота није у синхронизацији са оним што би требало да будете или радите", почела је Бојана, а затим наставила:

Прочитајте још: СРПСКА ШЉИВОВИЦА: Добила статус културног наслеђа УНЕСЦО-а

''Наше срце зна шта ми треба да будемо. Највећа уметност га је умети слушати. Не смемо њега олако схватати. Не смемо окретати главу на његове вапаје, јер оно зна све оно што је потребно. Оно што нас покреће и страст према нечему је оно што ми треба да будемо и што је одувек требало да будемо. Али нас је често из непознатог разлога срамота од тога или мислимо да су те идеје које имамо у глави, на које нам се пулс убрзава, само продукт наше маште. Али уствари, оне су путоказ. Оне су мапа до нашег испуњеног зивота. Идеје, жеље и страст према нечему су доказ од Бога да је то наш пут!"

Прочитајте још: Свакодневне активности које природно ослобађају допамин: Неких нисмо ни свесни

Уз прелепу фотографију на којој се види њен труднички стомак, низали су се бројни коментари:

- Какав текст и каква фотка!
- Предивно написнао...
- Браво за сваку реч, и слово- били су само од неких који су похвалили оно што је Бојана поделила. 

 

  БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas