Oglas
· · Komentari: 0
INSPIRATIVNO

Bojana Barović u 7. mesecu trudnoće: ''Najveća UMETNOST je znati SLUŠATI SRCE'' (FOTO)

''Ideje, želje i strast prema nečemu su dokaz od Boga da je to naš put!", kaže lepa Bojana

1670147459_bojana-barovoic-ig-printscr.png
Photo. Instagram printscreen/ bojanabarovic
Oglas

Lepa manekenka, Bojana Barović, sa svojim suprugom Nikolom Rokvićem očekuje treće dete. Bojana je veoma aktivna na društvenim mrežama, te često deli svoje misli i osećanja, a tako je bilo i ovog puta, kada je mnoge navela na razmišljanje.

"Da li ste nekad odlazili u krevet nesrećni, iako nije postojao ni jedan jedini razlog da se tako osećate? Da li su vaši dani ispunjeni srećom bili kratkog roka? Da li ste bili neraspoloženi prema svojim najbližima bez ijednog jedinog opravdanja? Da li ste bili okarakterisani kao neko ko gubi konce svog života, kao neko kome treba pomoć? Možda su i bili u pravu. Treba vam pomoć, ali možda ne onakva na koju se misli. Treba vam pomoć za konekciju svoje glave i svog srca, jer su oni u raskoraku. Treba vam pomoć da shvatite da nešto iz vašeg života nije u sinhronizaciji sa onim što bi trebalo da budete ili radite", počela je Bojana, a zatim nastavila:

Pročitajte još: SRPSKA ŠLJIVOVICA: Dobila status kulturnog nasleđa UNESCO-a

''Naše srce zna šta mi treba da budemo. Najveća umetnost ga je umeti slušati. Ne smemo njega olako shvatati. Ne smemo okretati glavu na njegove vapaje, jer ono zna sve ono što je potrebno. Ono što nas pokreće i strast prema nečemu je ono što mi treba da budemo i što je oduvek trebalo da budemo. Ali nas je često iz nepoznatog razloga sramota od toga ili mislimo da su te ideje koje imamo u glavi, na koje nam se puls ubrzava, samo produkt naše mašte. Ali ustvari, one su putokaz. One su mapa do našeg ispunjenog zivota. Ideje, želje i strast prema nečemu su dokaz od Boga da je to naš put!"

Pročitajte još: Svakodnevne aktivnosti koje prirodno oslobađaju dopamin: Nekih nismo ni svesni

Uz prelepu fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički stomak, nizali su se brojni komentari:

- Kakav tekst i kakva fotka!
- Predivno napisnao...
- Bravo za svaku reč, i slovo- bili su samo od nekih koji su pohvalili ono što je Bojana podelila. 

 

  BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas