Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Болна исповест славне певачице: "Дрогиралли су ме, силовали и држали у заточеништву"

Присетила се најтежег периода у свом животу

1641999756_dafi.jpg
фото: Yоутубе/Принтсцреен/ДуффyВЕВО
Oglas

Певачица Дафи, добитница Греми награде, открила је да је била дрогирана и силована, а нападач ју је заробио.

Прочитајте још: ЂОША би данас напунио 54 ГОДИНЕ: Познатог глумца је ЋЕРКА пронашла мртвог у стану

На њеном званичном Инстаграм налогу, који прати на хиљаде пратилаца, тридесеседмогодишња певачица је тада објавила да је “опоравак потрајао”. Певачица из Велса, чији је сингл “Мерцy” досегао врхове топ листа у Великој Британији 2008. године, такође је написала:

– Истина је, а молим вас да ми верујете је да сам океј и безбедна сам, али била сам силована, дрогирана и држана у заробљеништву неколико дана. Наравно да сам преживела – поручила је Дафи.

Опоравак је дуго трајао

– Али могу да вам кажем да сам у претходној деценији, толико желела да осетим срећу у срцу и сада сунце поново сија.

Њен деби албум “Роцкферрy” продат је у седам милиона примерака, а био је на првом месту листе албума у шест земаља. Такође, за ово остварење добила је три Брит и једну Греми награду.

– Можете само да замислите колико пута сам размишљала да пишем о овоме – написала је певачица тим поводом на Инстаграму.

Повукла се из јавности

– Један новинар ме је контактирао, пронашао је начин да дође до мене и рекла сам му све прошлог лета. Био је веома љубазан и пријало ми је да коначно причам о томе – објаснила је Дафи.

– Питате се зашто нисам одабрала да користим глас да изразим бол? Не желим да покажем свету тугу у мојим очима. Молим вас поштујте да је било јако тешко да било шта кажем, не желим да се моја породица оптерећује тиме. Молим вас да ме подржите и учините да ово буде позитивно искуство. – испричала је певачица.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas