· · Komentari: 0

Bolna ispovest slavne pevačice: "Drogiralli su me, silovali i držali u zatočeništvu"

Prisetila se najtežeg perioda u svom životu

1641999756_dafi.jpg
foto: Youtube/Printscreen/DuffyVEVO

Pevačica Dafi, dobitnica Gremi nagrade, otkrila je da je bila drogirana i silovana, a napadač ju je zarobio.

Pročitajte još: ĐOŠA bi danas napunio 54 GODINE: Poznatog glumca je ĆERKA pronašla mrtvog u stanu

Na njenom zvaničnom Instagram nalogu, koji prati na hiljade pratilaca, tridesesedmogodišnja pevačica je tada objavila da je “oporavak potrajao”. Pevačica iz Velsa, čiji je singl “Mercy” dosegao vrhove top lista u Velikoj Britaniji 2008. godine, takođe je napisala:

– Istina je, a molim vas da mi verujete je da sam okej i bezbedna sam, ali bila sam silovana, drogirana i držana u zarobljeništvu nekoliko dana. Naravno da sam preživela – poručila je Dafi.

Oporavak je dugo trajao

– Ali mogu da vam kažem da sam u prethodnoj deceniji, toliko želela da osetim sreću u srcu i sada sunce ponovo sija.

Njen debi album “Rockferry” prodat je u sedam miliona primeraka, a bio je na prvom mestu liste albuma u šest zemalja. Takođe, za ovo ostvarenje dobila je tri Brit i jednu Gremi nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by playup (@playup_officiel)

– Možete samo da zamislite koliko puta sam razmišljala da pišem o ovome – napisala je pevačica tim povodom na Instagramu.

Povukla se iz javnosti

– Jedan novinar me je kontaktirao, pronašao je način da dođe do mene i rekla sam mu sve prošlog leta. Bio je veoma ljubazan i prijalo mi je da konačno pričam o tome – objasnila je Dafi.

– Pitate se zašto nisam odabrala da koristim glas da izrazim bol? Ne želim da pokažem svetu tugu u mojim očima. Molim vas poštujte da je bilo jako teško da bilo šta kažem, ne želim da se moja porodica opterećuje time. Molim vas da me podržite i učinite da ovo bude pozitivno iskustvo. – ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.