Oglas
· · Komentari: 0
LEGENDE

ĐOŠA bi danas napunio 54 GODINE: Poznatog glumca je ĆERKA pronašla mrtvog u stanu

Bogoljub Mitić Đoša, čuveni glumac i komičar, preminuo je u junu 2017. godine.

1641984594_djosa.png
Foto: Printskrin/Jutjub/MILOVAN PETROVIC
Oglas

Čuveni glumac Boguljub Mitić Đoša preminuo je u pedesetoj gopdini od posledica srčanog udara. Bio je rođen u Vlasotincu, 12. januara 1968. godine, a danas bi proslavio 54. rođendan.

Par dana pred smrt, glumac je bio prehlađen, ali nije želeo da ode kod lekara na pregled. Nažalost, Đošu je pronašla njegova ćerka Natalija u krevetu.

Pročitajte još: Sećate li se konobara iz kafane "KOD MAČKA"? Danas ima 73 godine, i izgleda OVAKO (FOTO)

- Ja sam ga videla i znala da je gotovo, ali i pored toga pokušavala sam da ga reanimiram. Vrištala sam, komšije su me čule i došle u pomoć. Ipak, čim je došla hitna, mogli su da konstatuju smrt - ispričala je Natalija nakon gubitka oca za medije.

Podsetimo, poznati glumac se proslavio ulogom Đoše u seriji "Porodično blago", zbog koje je tako i prozvan. Nakon ove serije, Bogoljub je nizao uspehe u serijama "Seljaci", "Agencija za SIS", "Tajna porodičnog blaga" i druge.

Sa jedne strane Đoša vodio je miran porodičan život, dok je sa druge strane bio upleten u neke afere. Često je u javnosti davao izjave koje su izazivale smeh, ali pomalo i čuđenje.

Za sobom ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu i Nataliju Mitić.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas