Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

"Борила се до последњег даха": Откривено како су изгледали последњи дани Марине Туцаковић

Марина Туцаковић у недељу увече изгубила је трогодишњу борбу с тешком болешћу. Она је преминула у 67. години у КБЦ "Драгиша Мишовић", где је примљена пре недељу дана због коронавируса

1632207261_marina.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Њени најближи, као и целокупна српска јавност и естрада, још не могу да се помире с њеним одласком.

Прочитајте још: Маријана Мићић показала труднички стомак (ФОТО)

Једна од оних који су до самог краја били уз Марину јесте и њена кума и најбоља пријатељица Маријана Петровић. Чувена редитељка је за Курир кроз јецаје испричала да је пола њене душе отишло с Марином. Она истиче да је Марина Туцаковић била најбољи човек ког је упознала у животу.

- Куме и другарице смо биле преко три деценије. То је био веома посебан однос. Моја Марина је била најбољи човек ког сам упознала у животу. Била је анђео који је ходао земљом, ни за кога није рекла да је лош, сви су били дивни у њеним очима. Имала је ружичасте наочаре за све људе - кроз сузе прича Маријана. Петровићева је с најпознатијим српским текстописцем била и када је последњи пут, прошлог уторка, колима Хитне помоћи напустила свој дом на Врачару.

- Она је живела нормално, као да ће живети још 100 година. Борила се последњим атомима снаге да победи. Имала је страшну вољу да оздрави. Свако јутро смо комуницирале. Била сам с њом до последњег тренутка и кад је кренула у болницу. После су јој радили тест и више је нико није чуо, јер су је пребацили у "Мишовића", па на респиратор. Очима, погледом смо се поздравиле и опростиле, обе смо знале да је то последњи пут - сведочи њена кума.

Сахраниће је када се Фута буде опоравио од короне

- Чула сам се и са Лаћом и са Футом, неутешни су. Фута је болестан. Сахрана је одложена до даљег, неће је бити док Фута не оздрави, сигурно једно седам до 10 дана, како бисмо се сви окупили да је испратимо - с јецајем у гласу испричала је Маријана Петровић, кума Марине Туцаковић.

Она се присетила и куминог и њеног последњег путовања на Палић, као и како је она изгледала, када је ишла на бројне прегледе код лекара.

Прочитајте још: Породица Марине Туцаковић издала саопштење поводом сахране: "Поштоваћемо њену одлуку"

 

- Увек је била скоцкана и намонтирана, сређена, обучена и нашминкана, и кад је ишла у болницу и кад је ишла у град. Као да је из "Вога". Пре месец дана смо биле на Палићу, кад смо пошле, била је сређена. Молила ме је да је возим, уживале смо на путу до тамо, певале смо и смејале се. На том Палићу се мало осећала боље, волела је да иде и увек се враћала тамо - истакла је Маринина кума.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas