· · Komentari: 0

Marijana Mićić pokazala trudnički stomak (FOTO)

Glumica Marijana Mićić uskoro će se ostvatriti u ulozi majke

1632135692_marijana.jpg
Foto: Instagram printscreen/micicmarijana

Marijana i njen dugogodišnji izabranik Miloš, uskoro će postati roditelji, a nakon brojnih nagađanja, poznata glumica i voditeljka odlučila je da prekine spekulacije i u javnosti prvi put pokaže trudnički stomak.

Pročitajte još: "Ne diraj krst": Baba Ruža otkrila tajne Severininih obreda - Evo šta znači kada se zapali CRNA SVEĆA

Ona je na svom Instagram profilu, postavila fotografiju na kojoj leži vidno raspoložena, a u prvi plan je istakla stomak:

Uživa u trudnoći

- Nakon mog jučerašnjeg storija o “mukama” pri nameštanju na gomili jastuka dobila sam toliko poruka podrške da imam potrebu da podelim ovaj momenat. Svaka poruka znači, svaka reč znači. Nije lako, ali je neopisivo prelepo. Samo žene znaju - napisala je Marijana.

Marijana nikada u javnosrti nije pričala o svom privatnom životu, a čak i kada su mediji počeli da spekulišu o trudnoći, nije želela da se oglašava sve do sad. NJen osmeh govori, koliko uživa u ljubavi sa Milošem, ali i da je spremna za najvažniju ulogu u životu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.