Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БОСАНАЦ ЈЕ АКАДЕМСКИ ГРАЂАНИН: Погелдајте који факултет је завршио

Податак о музичару који многи нису знали

1709550105_Foto-Ataimages.rs-Bosanac.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Драган Стојковић Босанац један је од најпознатијих хармоникаша на нашим просторима, а поред тога је успешан композитор и аранжер.

Иако се деценијама успешно бави музиком, многи не знају да то није одувек био његов позив. Наиме, на изненађење многих Босанац је завршио Економски факултет, међутим уместо струке, он се одлучио за јавни посао.

Подсетимо, Стојковић је годинама у браку са супругом Дуњом са којом има двоје деце, а претходних годинама гледамо га као члана жирија музичког такмичења "Звезде Гранда".

Ћерка Александра Џиџа Стојковић, која је кренула очевим стопама, недавно је завршила Музичку академију.

- Коначно сам завршила факс! И тата ми је рекао: "Е нека си га више завршила, било је време!" - испричала је пре неколико месеци кроз смех Џиџа и објаснила да би волела да ради као музички продуцент.

- Завршила сам то, тиме бих и волела да се бавим. Позиција музичког продуцента или уредника на некој телевизији за мене је идеална. Желим да имам обавезу, да свој живот доведем у ред, да устајем рано, идем на посао, радим осам сати дневно и да примим плату. Микрофона се нећу одрећи, певаћу викендом, али желим озбиљан и сигуран посао. Плата ми није пресудна, пресудно је само да радим оно што волим и за шта сам се школовала - рекла је ћерка Драгана Стојковића Босанца.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas