Oglas
· · Komentari: 0

BRANI GA KAO LAVICA: Kada je Tanja Savić čula GNUSNE PRETNJE koje je njen muž uputio Drašku Stanivukoviću, OSTALA JE U ŠOKU - Odmah je UZVRATILA! (FOTO)

Dušan Jovančević oglasio se povodom Tanjine veze s Draškom Stanivukovićem.

1636876518_pjimage--57-.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Instagram/Tanja Savic/ tanja_savic_private
Oglas

Još uvek zakoniti suprug pevačice Tanje Savić navodno je besan zbog veze svoje žene s  gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, kojem je i zapretio, piše Kurir.

Pročitajte još: "IMAĆU ĆERKU DA PEVA KAO JA": Tanja Savić OVOM IZJAVOM potvrdila vezu sa političarom? (FOTO)

Pretnje upućene političaru

Jovančević ne krije da mu se ne dopada što je njegova supruga ušla u drugu vezu, i pored toga što oni duže od godinu i po dana ne žive zajedno, a političara javno upozorava da se kloni Tanje.

"Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s......o u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke", rekao je.

"Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi", izjavio je Dušan.

Oglasila se i Tanja Savić

Nakon što je Dušan Jovančević javno zapretio gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću i uputio skandalozne uvrede pevačici nakon saznanja da su u vezi, oglasila se i ona.

Tanja je bila šokirana rečima koje je izgovorio Dušan za Kurir i napomenula da Draško to nije zaslužio.

"Ogavne reči, hladan znoj me oblio. One reči, ja ne mogu da verujem uopšte. Da li je moguće da je to čovek stvarno rekao? Nisam sigurna, želela bih da čujem snimak ili da vidim tu poruku, da mi neko to pošalje, da budem sigurna da je on to stvarno rekao...", rekla je Tanja.

"Ovo je šok, uopšte nije trebalo ovo, da se degradira ovaj mladi momak, nije to zaslužio. Da se Dušan nešto s njim tu... Strašno!", dodala je pevačica, vidno šokirana i uznemirena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas