Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бритни Спирс поново шокира: "Поп принцеза" позирала потпуно гола на градској плажи (ФОТО)

Бритни Спирс још једном је отишла корак даље

1665050314_profimedia-0641664502.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Таман кад је успела да одбаци старатељство оца и наизглед среди свој живот Бритни Спирс наставила је са непријатним изненађењима. Са правом је добила надимак "поп принцеза", али терет славе годинама је за њу претежак.

Бритни остаје верна објављивању голих фотографијама, па је поново поделила једну такву са 42 милиона пратилаца на Инстаграму. Фотографисала се потпуно гола на јавној плажи на Хавајима и све време позирала пред присутнима.

Прочитајте још: Кристијан Бејл открива да се Леонарду ди Каприју нуди свака главна мушка улога у Холивуду: „Сваку улогу коју било ко добије, то је зато што ју је он одбио“

Бритни није имала ништа осим великог црвеног шешира за сунце и сребрног сата, а с обзиром да је на одмору са трећим супругом Семом Асгаријем можда ју је он и фотографисао.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ бритнеyспеарс

Овакве фотографије долазе након што је њен бивши супруг Кевин Федерлајн (44) наговестио да су њихови синови тинејџери Џејден (16) и Шон Престон (17) посрамљени њеним објавама на друштвеним мрежама.

- Момци су одлучили да је тренутно не виде. Прошло је неколико месеци откако је нису видели. Целу ову ствар је било тешко гледати. Теже је гледати кроз шта моји момци пролазе него било шта друго - открио је Кевин за Даилy Маил.

Кевин је рекао да се осећао принуђеним да се извини дечацима због свега што доживаљавају због мајке.

Поменуте ескплицитне фотографије можете да погледате ОВДЕ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas