Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Цеца Ражнатовић открила са ким не разговара када се угасе камере у ЗВЕЗДАМА ГРАНДА

Певачица отворено проговорила о сукобима

1645194159_ceca.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Цеца Ражнатовић је у једном интервјуу поделила утиске као члан жирија “Звезда Гранда” и открила шта мора да поседује певач да би његово име имало тежину у свету музике.

Прочитајте још: ЗОРИЦА МАРКОВИЋ ЗАВРШИЛА У БОЛНИЦИ: Фанове забринула најновијом фотографијом (ФОТО)

Када се у јавности појавила инфромација да ће Светлана Цеца Ражнатовић бити део жирија музичког такмичења “Звезде Гранда” сви су са нестрпљењем чекали емисије. Прошло је шест месеци од како је музичка звзеда део овог шоу програма, па смо са њом сумирали утиске о периоду који је иза ње.

"Желим да будем реална"

- Веома динамичан. Мислим да гледаоци немају прилике да виде све јер поред суботње емисије иза нас стоји рад са кандидатима у музичком студију где пред сваку емисију радимо са њима. Мени много у томе помаже Ивана Петерс. Што се тиче емисија, трудм се да будем реална у коментарима, да кандидати не напусте сцену бесни или тужни. Пре свега јер су тек на почетку каријере и није поента да буду несрећни, већ да, када им се укаже шта су грешке, се потруде да исте исправе.

Шта је најлакше, а шта најтеже у раду са кандидатима?

- Некада је најтеже одабрати праву песму, а некада недостатак времена. Волим да се посветим кандидатима и дам свој максимум.

Шта је потребно данас да би неко био звезда?

- Много је ту фактора. Сведоци смо да се на нашим просторима за протеклих неколико година није појавила ни једна велика звезда. Због чега је то тако сигурно да бисмо могли да причамо у недоглед. За звезду мора да се поклопи много ствари, од тога да будеш одличан певач, до изгледа, харизме, става и много тога још. Наравно, потребно је да се уложи много труда и рада да би се направила звезда. Бог вам да дар, на вама је да ли ћете га даље развијати или нећете.

Чему ви и Ивана Петерс учите кандидате, на чему потенцирате?

- Да када изађу на сцену дају 105 посто себе. Трема је ту огроман фактор који их спутава. Највећи проблем је да им се објасни како да се ослободе треме и да, ако и погреше, наставе даље. Свима се деси да погреше и нама који смо у музици више од тридесет година.

Од Анастасије тражим максимум

- Мислим да бих била сурово строга, баш као када сам са њом у студију када снима песме. Тада од ње тражим да изувче свој максимум.

Прочитајте још: Цакану из "Отворених врата" смо ОБОЖАВАЛИ: Ово су њени НАЈБОЉИ ЦИТАТИ, који ће вас насмејати до суза

Са Милијем не причам када се камере угасе

- Трудим се да се за своје кандидате борим максимално. Не волим када не добију глас, а поготово када им се јасно и аргументовано не објасни где су погрешили. Лако је седети и причати да није ваљало ово или оно, али покажи како је исправно да би сви ми који наводно не знамо, чули тебе који исправно радиш. Са Милијем не комуницирам када се камере угасе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas