· · Komentari: 0
OTVORENO

Ceca Ražnatović otkrila sa kim ne razgovara kada se ugase kamere u ZVEZDAMA GRANDA

Pevačica otvoreno progovorila o sukobima

1645194159_ceca.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Ceca Ražnatović je u jednom intervjuu podelila utiske kao član žirija “Zvezda Granda” i otkrila šta mora da poseduje pevač da bi njegovo ime imalo težinu u svetu muzike.

Pročitajte još: ZORICA MARKOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Fanove zabrinula najnovijom fotografijom (FOTO)

Kada se u javnosti pojavila infromacija da će Svetlana Ceca Ražnatović biti deo žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” svi su sa nestrpljenjem čekali emisije. Prošlo je šest meseci od kako je muzička zvzeda deo ovog šou programa, pa smo sa njom sumirali utiske o periodu koji je iza nje.

"Želim da budem realna"

- Veoma dinamičan. Mislim da gledaoci nemaju prilike da vide sve jer pored subotnje emisije iza nas stoji rad sa kandidatima u muzičkom studiju gde pred svaku emisiju radimo sa njima. Meni mnogo u tome pomaže Ivana Peters. Što se tiče emisija, trudm se da budem realna u komentarima, da kandidati ne napuste scenu besni ili tužni. Pre svega jer su tek na početku karijere i nije poenta da budu nesrećni, već da, kada im se ukaže šta su greške, se potrude da iste isprave.

Šta je najlakše, a šta najteže u radu sa kandidatima?

- Nekada je najteže odabrati pravu pesmu, a nekada nedostatak vremena. Volim da se posvetim kandidatima i dam svoj maksimum.

Šta je potrebno danas da bi neko bio zvezda?

- Mnogo je tu faktora. Svedoci smo da se na našim prostorima za proteklih nekoliko godina nije pojavila ni jedna velika zvezda. Zbog čega je to tako sigurno da bismo mogli da pričamo u nedogled. Za zvezdu mora da se poklopi mnogo stvari, od toga da budeš odličan pevač, do izgleda, harizme, stava i mnogo toga još. Naravno, potrebno je da se uloži mnogo truda i rada da bi se napravila zvezda. Bog vam da dar, na vama je da li ćete ga dalje razvijati ili nećete.

Čemu vi i Ivana Peters učite kandidate, na čemu potencirate?

- Da kada izađu na scenu daju 105 posto sebe. Trema je tu ogroman faktor koji ih sputava. Najveći problem je da im se objasni kako da se oslobode treme i da, ako i pogreše, nastave dalje. Svima se desi da pogreše i nama koji smo u muzici više od trideset godina.

Od Anastasije tražim maksimum

- Mislim da bih bila surovo stroga, baš kao kada sam sa njom u studiju kada snima pesme. Tada od nje tražim da izuvče svoj maksimum.

Pročitajte još: Cakanu iz "Otvorenih vrata" smo OBOŽAVALI: Ovo su njeni NAJBOLJI CITATI, koji će vas nasmejati do suza

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Sa Milijem ne pričam kada se kamere ugase

- Trudim se da se za svoje kandidate borim maksimalno. Ne volim kada ne dobiju glas, a pogotovo kada im se jasno i argumentovano ne objasni gde su pogrešili. Lako je sedeti i pričati da nije valjalo ovo ili ono, ali pokaži kako je ispravno da bi svi mi koji navodno ne znamo, čuli tebe koji ispravno radiš. Sa Milijem ne komuniciram kada se kamere ugase.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.