Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћера Микија Јевремовића проговорила о здравственом проблему: "Имала сам температуру шест месеци и нико није знао шта ми је"

Певачица проговорила о операцији тумора на дојци

1665212528_jelena-jevremovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ковамдадетермин
Oglas

Јелена Јевремовић отишла је на консултацију поводом естетске корекције груди и не слутећи да ће јој пронаћи промене на левој дојци. Хитно је оперисана, а данас се осећа добро. Ипак, ово искуство је потпуно променило, и навело је да другачије гледа на живот. Испричала је да се 2017. године борила са доста стреса, што се одразило и на њено здравље.

Прочитајте још: Никога не оставља равнодушним: Драгана Косјерина одевном комбинацијом оставила све без даха

- Имала сам јако стресан период и могу да кажем да ми је стрес средње име од кад сам се родила и онда је дошао неки период када је он био толико учестао, у толико великој мери, негде тамо од 2017. године када сам те неке приватне проблеме имала – од смрти оца, па још неких других ствари...", испричала је ћерка Микија Јевремовића недавно у емисији РТС Ординација.

- Био је јако тежак период, било је или пуковник или покојник. Једва сам изгурала то са свом својом енергијом и снагом. Некако док је све то трајало ја сам све држала, мени није било ништа, а кад сам се опустила и када сам коначно довела и живот и себе у ред, онда је почело све живо да ме напада - од свих могућих прехлада, проблема с кичмом, док није на крају дошло и до проблема са дојком, односно до тумора", објаснила је Јелена и открила да је она пола године имала повишену температуру.

"Мене је пратила температура 37,4 степени шест месеци и нико није знао шта ми је. Ишла сам чак и да се тестирам на коксаки, својевољно, зато што сам читала о томе, а замарала сам се. Радила сам све могуће и тумор маркере, вадила крв... Све могуће анализе, само нисам отишла груди да проверим", рекла је Јевремовићева која је након операција на Инстаграму апеловала на девојке и жене да иди на редовне контроле.

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић се огласила након сазнања да ће постати тетка по други пут: Ево како је реаговала (ФОТО)

"Након скоро 6 сати на операционом столу и нимало једноставне операције, све је, хвала Богу, прошло добро. Данима пре захвата била сам у агонији, плашећи се да је карцином малиган, бринући и непрестано размишљајући о деци и свима онима, које када легнем на операциони сто, остављам иза себе... Храбра сам, малтене неусташива, никада се нисам предала... Али када су ти животни конци истргнути из руку и немаш контролу, осетиш се у моменту беспомоћно и слабо. Нема ништа горе и страшније од тога. Зато, ако чешће урадимо макар мало за нас саме, то је много!", написала је Јелена тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas