· · Коментари: 0

Након смрти ОЦА, певачица је доживела брачни бродолом: Ћерка легендарног певача преживела је АГОНИЈУ

Јелена Јевремовић, ћерка легендарног Микија Јевремовића, прошла је кроз тежак период након његове смрти

1646033587_jelena-jevremovic.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/јеленајевремовиц

Наиме, чувени певач преминуо је од последица тешке болести, а Јелена је својевремено истакла како чува успомену на оца и када јој највише недостаје.

Прочитајте још: ФИЛИП ЖИВОЈИНОВИЋ запевао и одушевио: Његова супруга важи за одличну певачицу, а сада је и сам показао таленат

- Живот ми се променио из корена, а мени је 2017. година била најтежа и најболнија. Тек неколико месеци након губитка оца успела сам да пронађем снаге и пустим његову песму. Сећам се да је то била "Песникова гитара" и да сам плакала сатима као киша, покушавајући кроз сузе да отерам тугу и очистим душу. Нажалост, време не умањује бол и жал за нашим вољенима који су нас напустили. Само сам научила да живим са том празнином у срцу. Променило се апсолутно све. Из приватних разлога сам се преселила у стан на Звездари, где живим са мамом и синовима, променила сам број телефона и окружење. Проблеми који су ме задесили једино добро што су донели је да коначно увидим ко су ми прави пријатељи, јер се заиста на муци познају јунаци. Слика ми се искристалисала и кренула сам живот из почетка, на свим животним пољима. Срећа па имам мајку Соњу, која је увек уз мене - причала је она својевремено за Курир и додала:

- Једино за чим жалим је што нисмо као породица имали више заједничког времена док смо још могли. С обзиром на то да је тата био човек од каријере, човек који је стално путовао, навикли смо се на његова честа одсуства. А када се враћао, а брат и ја већ били адолесценти, имали смо већ изграђене животе, прве симпатије, па нам је свакако било примамљивије да побегнемо из куће и будемо са својим друштвом. Некако, када останеш без родитеља, највише жалиш због премало времена које си провео с њима.

Бивши супруг, Предраг Недељковић завршио у затвору

Подсећамо, након што је смрт оца заувек променила, уследио је и брачни бродолом. 2017. године због поседовања велике количине наркотика и оружја, а сам развод трајао је јако дуго и био је веома мучан. Он је 1. јуна 2017. приведен са двојицом сарадника, а полиција је код њих пронашла 20 килограма марихуане, 180 грама кокаина, четири пиштоља с пригушивачем и три пушке.

Она је чак у једном периоду била и без крова над главом

- У једном тренутку остала сам сама са два сина, практично на улици, без посла. Он је био изузетан муж и отац, док је био ту, и не бих била човек када бих тврдила супротно. И онда, у једном дану, немаш више тај ослонац. Онда се догађа шок била сам потпуно изгубљена. Нисам ја особа која је одмах желела да остави свог човека на цедилу. То није мој стил. Ми смо имали разне турбуленције, али никад љубав није доведена у питање. Како је пролазило време, ја сам видела да су долазила разна разочарања, ствари које ниси очекивао да сазнаш и онда је то била борба са самом собом. Време је пролазило и ја сам се једноставно угасила. Схватила сам да сам сама, да наша деца не заслужују такав живот и да морам да се борим - говорила је Јевремовићева за медије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.