Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАСЛЕДНИЦА

Ћерка Чарли Шина и Дениз Ричардс: ''Украли су ми одећу за нову годину'' (ФОТО)

Мајка јој се прославила у 'Дивљим страстима' а отац је познати плејбој, а Семи иде њиховим стопама

1673520922_322601123_858432368772552_2908545190715854268_n.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Семи Шин, 18-годишња ћерка Чарлија Шина ( 56) и Дениз Ричардс (51), изгледа да је повукла на своје родитеље који су у младости били поприлично развратни и несташни. Осим што је млада девојка решила да направи страницу за одрасле са голишавим садржајем, она говори да има потпуну подршку мајке у томе.

Прочитајте још: ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ: Познато од чега је преминула позната манекенка

Чарли, који је годинама уназад познат по својој репутацији женскароша, као и по томе да је био у вези са многим глумицама за одрасле, није се сложио са овом одлуком свој ћерке, те је за Пеопле магазин изјавио:

- Она има 18 сада, и живи са својом мајком. Ово се није догодило под мојим кровом. Али, обзиром да не могу да је спречим, замолио сам је да то буде са укусом, креативно и да не жртвује свој интегритет.

Прочитајте још: Теодора Џехверовић поделила срећну ВЕСТ: ПРИНОВА у породици, певачица на сликама не крије одушевљење (ФОТО)

Многе не чуди ова Семина одлука, будући да је њена мајка најпознатија по улози у Дивљим страстима, и такође воли да се слика провокативно, а да је сам Чарли пунио новинске чланке дружењима са проституткама, као и причама да неретко конзумира дрогу и алкохол.

Семи је брже боље на свом Инстаграм налогу, заголицала машту својом објавом на снегу, на којој носи само бели купаћи, зимске чизме и Деда Мразову капу. Она је уз насмешене фотографије додала опис:

- Гринч ми је украо гардеробу ове године.

Фото: Инстаграм принтсцреен / самисхеен

Видећемо шта ће Чарли имати да каже на све ово.

 

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas