· · Komentari: 0
STIŽU RODE

Teodora Džehverović podelila srećnu VEST: PRINOVA u porodici, pevačica na slikama ne krije oduševljenje (FOTO)

Njenoj sreći nema kraja

1673515295_Dzehva-Ig-print.png
Photo: Instagram printscreen /teodoradzehverovic

 Teodora je u svojoj poslednjoj objavi podelila par slika na kojima drži snimak ultrazvuka, a mlada pevačica ne krije oduševljenje što će uskoro postati tetka. Nasmešena, sa šeširom na glavi i velikim osmehom, sa ultrazvukom u ruci ona je napisala ''Postaću tetka!!!''.

Pročitajte još: "Mene su tukli kad sam bila mala i ništa mi ne fali": Pevačica iznenadila izjavom o vaspitanju dece, pa se dotakla i braka - "Žena ne mora da bude domaćica"

Na slikama koje je podelila nalaze se i budući roditelji, Teodorin brat Sava, kao i njegova supruga Adriana Kadar, blogerka. Da podsetimo, Adriana je imala samo 15 godina kada je započela vezu sa Savom, koji joj je tada bio profesor, a njihova veza je tada izazvala kontraverzu.
"Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća", rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća, prenosi Mondo.

Foto: Instagram printscreen teodoradzehverovic

Pročitajte još: Važi za jednu od najlepših Srpkinja: O poreklu i karijernim počecima Dragane Kosjerina malo se zna (FOTO)

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz određene teške momente kroz koje su prošli produbio, pa je na kraju krunisan brakom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.