Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

Иста мајка! Рушку ЈАКИЋ сви знате, али ево како изгледа њена ћерка која живи у Италији и далеко од очију ЈАВНОСТИ (ФОТО)

Рушкина ћерка Ана није у центру медијске пажње, као њена мама

1648920451_ruska.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Рушку Јакић готово свако зна. Њене изјаве и даље се препричавају, а заволели смо је као водизељку емисије љубав и мода. Рушка је позната по томе што шири свест о прихватању вољењу себе, а увелико је позната реченица којом се обраћа себи: Добро јутро, лепотице!

Осим тога, она је позната по искрености и отворености - увек износи своје мишљење, без обзира на туђе реакције.

Иза себе има три брака која су се завршила разводом. Ћерку Ану Надеждић добила је у браку са Лалетом Надеждићем. Ана живи у Италији са својим мужем, а тамо има и лиценцирану фирму која се бави, све популарнијим, мотивацоним говорништвом.

Прочитајте још: Јелисавета Орашанин објавила слику стару 20 година: Да ли је разлика у изгледу огромна? (ФОТО)

О томе колика јој је мама била подршка у животу, Ана је изјавила једном приликом за Бгонлине:

- Моја мама Рушка ми је увек била ослонац и сигурност, увек је поштовала моје одлуке и подржавала ме у мојим животним изборима. Мислим да је то једна од најважнијих ствари која је допринела да у овом тренутку будем пресрећна животом који сам изабрала. Бавим се послом који обожавам, имам предиван однос са мојим мужем који је заснован на поштовању и верности.

Прочитајте још: Напушта глумачку каријеру? Легендарни комичар Џим Кери открио је зашто се повлачи са великог платна!

Рушкина наследница је врло активна и држи семинаре у области лајфкоучинга. Многи коментаришу да личи на маму, а често и сама Рушка дели објаве у којима поносно позира и ужива са ћерком.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas