Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Ћерка славног и богатог репера живи као бескућник: Нису се видели 18 година

Доктор Дре један је од најславнијих светских музичара, а иако је остварио завидну каријеру и стекао богатство на приватном плану баш и није тако

1628171993_dr-dre.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /БигБоyТВ
Oglas

Ћерка славног репера Ла Танија, која има 38 година, иако је запослена у фабрици хране, не може да приушти себи за станарину, а са оцем нема контакт већ 18 година, тако да од њега не добија никакву финансијску помоћ.

Прочитајте још: Славна глумица проходала пет месеци након несреће (ВИДЕО)

Доктор Дее је Ла Танију добио са Лисом Џонсон, са којом се растао када је имала само пет година.

Са оцем комуницира преко његовог тима

Доктор Дреа није видела пуних 18 година, нема његов број телефона, а када жели комуникацију то се остварује преко његовог тима. Иако има двоје деце, она не живе са њом у колима, већ станују код пријатеља:

- Радим у складишту и достављам храну. Покушавам да држим главу изнад површине. Већ дуже време сам у великим дуговима - рекла је Танија и додала да упркос што жии у колима, ускоро би могла да остане и без њих:

- Ја сам плаћена 15 долара на сат. Изнајмљивање аута је скупо. За три недеље кошта 2300 долара, а ја сам платила само једну недељу. Пре или касније ће ми узети ауто - додала је.

Нису се видели 18 година

Тати за помоћ се обратила преко његовог адвоката, али он је наводно изјавио да више не жели да јој даје новац, јер је о њему причала у новинама раније:

- Бескућница сам и оца молим за помоћ, али његов адвокат ми је рекао да не жели да ми помогне јер сам о њему говорила с новинарима. Као да сам осуђена ако говорим, а осуђена сам и ако не говорим. Покушавам да оставрим комуникацију с њим да видим жели ли разговарати са својим унуцима. Моја деца су довољно стара да знају ко је он и шокирани су што не жели да има везу са нама.

Она је признала да јој није давао алиментацију, већ да јој је плаћао стан и давао џепарац, али да је у 2020. години то престао:

Прочитајте још: Јована Јеремић истакла заносну фигуру у бикинију и послала бруталну поруку: "Ваша ноћна мора се враћа" (ФОТО)

- Људи ме гледају као милионерову ћерку и није им јасно зашто то радим. Желим да се сакријем. Некад ми је плаћао станарину и давао ми џепарац, али сада то више не жели. На улици сам. Слушам како је љубавницама куповао куће. Ужасна је ситуација - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas