· · Komentari: 0
LEPE VESTI

Slavna glumica prohodala pet meseci nakon nesreće (VIDEO)

Ešli Džad, pre pet meseci doživela je tešku nesreću zbog koje je ostala nepokretna

1628088264_esli-dzud.jpg
Foto: YouTube printscreen /Entertainment Tonigh

Slavna glumica mogla je da umre ili da izgubi nogu, nakon šo se povredila u afričkoj prašumi u Kongu, gde je otišla kako bi učestvovala u istraživačkom kampu koji se bavio majmunima bonoboima. Sreća da su se u tom trenutku našli meštani koji su joj pomogli.

Pročitajte još: Nemaju osnovnu kulturu i ponašaju se uličarski: Da li znate koje su najbezobraznije svetske zvezde?

Provela je pet sati u bolovima, nakon što joj je kost vraćena u prvobitni položaj, ali je trpela nesnosne bolove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)

Posle pet meseci uspela da stane na noge

Danas je obradovala svoje fanove da stvari idu na bolje, kao i da je do pre mesec dana samo plakala i da nije mogla da pomeri stopalo, ali da pomoću dva meseca terapije uspela je da stane na nogu i dodala je da se vraća hodanju u prirodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)

- Prijatelji. Bez moje braće i sestara iz Konga, moje unutrašnje krvarenje verovatno bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući u znak zahvalnosti, duboko dirnuta svakom osobom koja je doprinela nečemu što je dalo život i spasilo duh tokom moje iscrpljujuće 55-satne odiseje - napisala je glumica u objavi na Instagramu u kojoj se zahvalila svim pomagačima i opisala ih kao stinske heroje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.