Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИСКРЕНО

Четири пута се удавала, покушала да се убије и оставила дете: Ова славна глумица данас слави 86. рођендан (ФОТО)

Славна глумица одувек је важила за најлепшу жену на свету

1601288422_brizit-bardo.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / СимплyХаппy
Oglas

Брижит Бардо, данас прославља свој 86. рођендан. Ова славна глумица 50- их и 60- их година, важила је за секс симбол и достигла популарност о каквној већина глумица може само да машта. Ипак, живот јој није био баш као на филму. 

Прочитајте још: Након 20 година откривена истина о ПРИЈАТЕЉИМА: Ова глумица је требало да глуми Рејчел

Због своје лепоте, била је магнет за мушки пол, па се због тога удавала, али и разводила четири пута. Имала је преко 100 љубавника, укључујући и жене,  а тешка трудноћа коју је изнела, потпуно јој је променила живот.

Долази из имућне породице, а већ као мала бавила се манекенством и балетом. Са 16 година упознала је Роџера Вадима, асистента редитеља који је пробао да је убаци у свет глуме, али иако није прошла аудицију, њих двоје су се тада лудо заљубили и виђали у тајности, јер су јој родитељи били птотив везе. Тада је већ први пут покушала да изврши самоубиство, јер није могла да се уда за Роџера, пошто је малолетна.

1952. године, удала се за Вадима, фотографа и новинара, који јој је помогао да уђе у свет филма, јер је красила насловне стране, свих већих новина. Појављивала се на телевизији и у емисијама о моди. Од Вадима се развела након пет година, а до тада није успела да оствари ниједну филмску улогу, упркос његовом напору да је пробије на тржиште. За четири године, Брижит је снимила преко 12 филмова у којима је примећена њена лепота и сексипил, али и критиковано то што не уме да глуми. Ипак, прекретница у њеној каријери био је филм "И бог створи жену" који је доживео невероватан успех.

На снимању овог филма, Брижит се заљубила у ожењеног колегу Жан Луија Тринтигнанта, због ког се потом развела од Рожера Вадима. Брижит је живела Жан Луијем две године, али је након тога започела романсу са певачем Жибер Бекуауом, који је такође био ожењен. 

Са колегом Жаком Шаријеом остала је трудна, иако то није желела. Породила се у свом дому, јер због папараца није могла да изађе из куће и оде у болницу. 1960. године на свет је донела здравог дечака, али са њим никада није постала блиска, па је зато старатељство добио Жак.  Пар месеци  након што је дете додељено оцу, опет је покушала да се убије.

Брижит је често упадала у депресију због константног медијиског притиска, али и несрећног љубавног живота. Трећи пут се удала за милионера Гантера Сакса од кога се развела после неколико године. Године 1973, Брижит се опростила од света филма, а 1992. се удала за четвртог мужа, Бернара Дормалеа.

Прочитајте још: НЕВИЂЕНА СЛИКА Светлане Бојковић: У оваквом издању је нисте видели (ФОТО)

Након престанка филмске каријере, посветила се борби за заштиту животиња. Данас прославља свој 86. рођендан, а многи је и даље сматрају најлепшом женом света.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas