· · Коментари: 0

Чувена НЕДА из серије "Грех њене мајке" преживела ПАКАО: Доктор јој поломио 3 ПРШЉЕНА на ПОРОЂАЈУ, због тога не жели више деце

Месецима је била непокретна, па је одлучила да не рађа више

1660228933_Foto-Pixabay-Printscreen-YouTube-Kosutnjak-film.jpg
Фото: Пиxабаy, Принтсцреен/YоуТубе - Косутњак филм

Нашу познату глумицу Ивану Јовановић је прославила улога Неде у серији "Грех њене мајке". Након емитовања је привукла много пажње, а њен глумачки таленат је шира јавност имала прилике да види. 

Међутим, она се повукла из овог посла и преселила у Америку. Тамо је започела нови живот. Има сина Виктора, који је њена највећа радост, међутим, дан кад се родио Ивана не памти баш по најлепшим успоменама. 

Наиме, њој је доктор док се порађала сломио 3 ребра, а она је својевремено причала о том болном искуству.

- Након порођаја, лекари су ми рекли како је требало да ме породе царским резом. Ипак, нису то урадили и направили су грешку. Виктор је био велика беба од четири и по килограма. Била сам под епидуралном анестезијом и нисам осећала доњи део тела, нити контракције. Доктор је желео да погура бебу и лактом ми је притиснуо стомак, али очигледно је то урадио тако јако да су ми пукла три пршљена. Нисам ни знала за то све док није прошло дејство анестезије - испричала је својевремено Ивана за "Сторy".

Након трауме коју је преживела, Ивана је одлучила да не жели да има више деце.

- Тих месеци трпела сам невероватне болове и могуће је да је и то разлог због којег више не желим да рађам јер сам прошла кроз невероватну ситуацију - рекла је тада.

Прочитајте још: Најлепши загрљај у "граду љубави": Фотографије СЛОБОДЕ МИЋАЛОВИЋ из Париза ће вас одушевити (ФОТО)

Она тренутно живи свој сан, и у потпуности је уредила живот по свом укусу. У Лос Анђелесу ради као ивент менаџер у једном ресторану, пише колумну за магазин, а два пута недељно држи часове јоге.

- Живим у Лос Анђелесу свој сан, али не онај треш, него буквално сањам у свом кревету, у својој кући на брду Холивуд. Пишем и колумну за један магазин. Пишем о свим темама које ме инспиришу. Сваки дан радим нешто ново, али има и неких рутинских ствари које ујутру обављам. Будим се, крећем на плажу да се бућнем пре посла. Пливам 20-ак минута сама, некада с фокама и пеликанима, а некада поред Кејт Хадсон, Џенифер Билс, Руни Маре, Скарлет Јохансон. Све сам их видела и верујте ми да су Српкиње много лепше - рекла је Ивана једном приликом за магазин "Глориа", па се осврнула на свој тренутни посао.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.