Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли бисте помислили да је ово Нина Јанковић? Овако се трансформише у Баба Губу у трећој сезони "Калканских кругова" (ВИДЕО)

Враћа се лик Баба Губе

1687330508_355428468_8129467470424144_7511715283557619049_n.jpg
Фото: З. Кнежевић/ Тик Ток Принтсцреен/ ЛакобријаФX
Oglas

Домаћа публика једва чека наставак серије "Калкански кругови". У њој се стари ликови поново сусрећу са нерешеним мистериозним појавама, покушавајући да раздвоје фикцију од стварности.

Друга сезона донела је узбудљиве обрте и неочекиване акције, а екипа је почела и са снимањем треће сезоне серије "Калкански кругови".

Радња серије, подсетимо, обрађује односе између две важне породице за село Дол - Петровића и Ђорђевића. Историја сукоба двеју фамилија сеже све до почетка 20. века, али живописно село Дол вешто крије тајну чувану деценијама.

У центру приче су отац и ћерка, Миона и Дејан Матић, које тумаче Ивана Зечевић и Војин Ћетковић, међутим један од најзапаженијих ликова засигурно је застрашујућа баба Губа коју тумачи управо - Нина Јанковић.

У другој сезони није се појављивао лик баба Губе, али су сценаристи одлучили да овај лик поново оживе у тречој сезони.

@еасyсхавефx #калканскикругови #сфxтуториал #олдмакеуп #сфxмакеупартист #силицоне #бабагуба #нинајанковиц #лакобријафx ♬ Мyстерy(813909) - Кенбоку Кание

На друштвеним мрежама се појавио снимак Нинине трансформације у страшног становника забрана, а како ће глумица изгледати у трећој сезони погледајте у наставку:

Подсетимо, на самом крају првог дела "Калканских кругова" отворило се питање у каквим су родбинским везама Дејан и Светлана (Нина Јанковић) и да ли ће се у новим епизодама разјаснити порекло Баба Губе чији се лик открива у последњој сцени прве сезоне.

- Дејан и Светлана су потомци Видосаве Марковић, коју су у Долу знали као Баба Губу, осуђену на живот у оквиру "калканског круга". Њихово порекло је својеврсна клетва, која притиска неке породице из Дола. Са друге стране, то је и благослов, пошто су од Видосаве наследили и неке врлине. Што се тиче Баба Губе, делимично ће се у новим епизодама разјаснити њено порекло. У наставку ћемо видети да је Баба Губа уствари само једна од чуварки Забрана, чије порекло сеже даље у прошлост. То је део митолошке слике око Дола и Забрана, која се развија паралелно са причом о породици Матић - истакао је сценариста Ђорђе Милосављевић.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas