Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тресла сам се због Жарка Лаушевића": Наташа Нинковић је открила како је изгледала сарадња са легендарним глумцем

Наташа Нинковић и Жарко Лаушевић су сарађивали када су снимали серију "Калкански кругови"

1707925394_Foto-Ataimages.rs-Natasa-Ninkovic-Arhiva-Novosti.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Архива Новости
Oglas

Наташа Нинковић у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1 открива у чему је тајна њене дуге и успешне каријере, али је прокоментарисала и због чега се тресла због Жарка Лаушевића. 

Позната глумица истиче, да је она једна од оних личности која не прихвата све улоге и уме да каже не: 

- Ја сам престрога према себи и околини. Потребно је време да превазиђеш неке несигурности када кажеш не, али мислим да је веома важно шта одбијаш, посебно када пређеш одређену доб. Мислим да је ствар укуса изузетно важна, као и начин на који се развијаш, јер након одређених година постаје очигледно како исијаваш изнутра, а то што носиш се просто види у свакој пори твог лица, чак и у суштини карактера који тумачиш.

Наташа се дотакла и сарадње са Жарком Лаушевићем која је за њу била нестварна. 

- Тресла сам се јер је он био мој омиљени глумац још од када сам била девојчица. Био је један од наших учитеља, постављајући стандарде изузетно високо. Начин на који он размишља, како ради у позоришту и пред камерама, нешто је чему сам тежила, па сам осећала одговорност. То је била једна мала сцена, ја сам је припремала. Ноћ пре тога смо били у неком селу да то пробамо, и када сам видела да је он сјајан партнер, почела сам да испаљујем идеје, смејали смо се и закључили да нам је јако жао што имамо само ту сцену. Уживали смо, већ смо се опустили кад су се камере упалиле, али сам ипак истински осећала трему. То су ти високи стандарди глуме као што су их имали Жарко, Александар Берчек, Богдан Диклић, где ти када уђеш у кадар само размишљаш о томе да нешто не погрешиш - каже Наташа и додаје да се с губицима својих колега и пријатеља носи како мора:

- Лакше ми је да мислим да су они негде ту. Понекад се мало обратим, попричам с њима и кажем им да би били поносни да нешто виде, често их спомињем, и тако, на неки начин, осећам њихову присутност.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas