Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли можете да је препознате? На слици поред Драгане Мирковић седи певачица која је постала ријалити звезда (ФОТО)

Ова певачица данас изгледа потпуно другачије

1657816122_36499_maja-nikolic_f.jpg
Фото: принтскрин инстаграм естрадни.архив
Oglas

Фотографија је настала 1995. године, када су обе певачице биле веома младе. Драгана Мирковић је за кратко време остварила велику популарност својим изгледом и гласом. Важи за једну од најбољих певачица народне музике, а њене песме су постале велики хитови како у Србији и региону, тако и широм Европе. 

Музичка каријера коју је изградила је заиста за сваку похвалу, а њене песме су освојиле и млађу публику која није била ни рођена када су оне изашле.

Прочитајте још: Занимљивости о серији "Беса": Сазнајте ко је снимао опасне сцене без дублера, ко је требао да буде мртав и како је главни јунак добио надимак

 

На овој слици се налази њена колегиница Маја Николић. Она је тада изгледала веома повучено, а углавном је певала баладе. Њен данашњи изглед тешко да можемо да упоредимо са изгледом на овој фотографији. Људима није пало на памет да је то Маја, а многима, посебно млађим генерацијама није јасно како су уопште њих две завршиле заједно на слици. 

 

Оно што многи не знају је да је Маја завршила Академију за џез певање у Америци и да је била веома успешна на шаховским турнирима. Након бројних музичких награда које је освојила, она је преусмерила своју каријеру на веселије песме, са добрим ритмом, а учествовала је и у ријалитију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas