· · Komentari: 0

Da li možete da je prepoznate? Na slici pored Dragane Mirković sedi pevačica koja je postala rijaliti zvezda (FOTO)

Ova pevačica danas izgleda potpuno drugačije

1657816122_36499_maja-nikolic_f.jpg
Foto: printskrin instagram estradni.arhiv

Fotografija je nastala 1995. godine, kada su obe pevačice bile veoma mlade. Dragana Mirković je za kratko vreme ostvarila veliku popularnost svojim izgledom i glasom. Važi za jednu od najboljih pevačica narodne muzike, a njene pesme su postale veliki hitovi kako u Srbiji i regionu, tako i širom Evrope. 

Muzička karijera koju je izgradila je zaista za svaku pohvalu, a njene pesme su osvojile i mlađu publiku koja nije bila ni rođena kada su one izašle.

Pročitajte još: Zanimljivosti o seriji "Besa": Saznajte ko je snimao opasne scene bez dublera, ko je trebao da bude mrtav i kako je glavni junak dobio nadimak

 

Na ovoj slici se nalazi njena koleginica Maja Nikolić. Ona je tada izgledala veoma povučeno, a uglavnom je pevala balade. NJen današnji izgled teško da možemo da uporedimo sa izgledom na ovoj fotografiji. LJudima nije palo na pamet da je to Maja, a mnogima, posebno mlađim generacijama nije jasno kako su uopšte njih dve završile zajedno na slici. 

 

Ono što mnogi ne znaju je da je Maja završila Akademiju za džez pevanje u Americi i da je bila veoma uspešna na šahovskim turnirima. Nakon brojnih muzičkih nagrada koje je osvojila, ona je preusmerila svoju karijeru na veselije pesme, sa dobrim ritmom, a učestvovala je i u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.