· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Да ли ПРЕПОЗНАЈЕТЕ глумицу са фотографије? Красио ју је ненадмашиви шарм, али је њен живот ИМАО ТРАГИЧАН КРАЈ (ФОТО)

Позната српска глумица остварила је бројне улоге у филмовима, серијама и позоришним представама...

1624660813_neda.png
Фото: InstagramScreenShot/svislavnisrpskiglumci

Славна српска глумица Неда Арнерић остварила је бројне улоге у највећим остварењима српске кинематографије и најпознатијим позоришним представама. Остала је запажена као глумица са невероватним талентом, шармом и сензуалношћу. 

Прочитајте још: ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: Они су се пласирали у ФИНАЛЕ такмичења! (ФОТО/ВИДЕО)

- Можда најбољи опис њене личности дао је Бранко Росић: "Недин ванвременски шарм вечите девојчице који траје и трајаће деценијама уз евидентну дубину и умност коју је испољавала током гостовања у телевизијским емисијама, најбољи је показатељ тога да лепота, шарм, сензуалност и памет могу да иду заједно у истим ципелама."И био је у праву. Сјај који је исијавао из сваке њене улоге и осмеха не може ни смрт да угаси - наводи се у опису објаве на Инстаграму.

Прочитајте још: МРЉЕ НЕСТАЈУ! Да бисте направили ДОМАЋИ ДЕТЕРЏЕНТ требаће вам 4 САСТОЈКА и 10 минута

Глумица Неда Арнерић

Неда Арнерић трагично је настрадала у 67. години живота, када ју је 2020. године у њеном стану на Врачару пронашао њен брат. Иначе, претходно је брат у фебруару пронашао без свести па је извесно време била збринута на ВМА, а пре тога за медије је говорила о својим плановима да се пресели у Индију и сикуси аскетски начин живота.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.