Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли се принц Хари враћа на двор? Прича се да је краљ Чарлс донео КОНАЧНУ одлуку

Извор близак двору открио да ли су тврдње да се краљ Чарлс враћа на двор тачне

1708511438_Foto-princ-Hari-i-kralj-Carls.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљ Чарлс одлучан је у својој одлуци да Хари више никада неће преузети краљевске дужности којих се одрекао.

Тврдње да би се принц Хари могао вратити краљевским дужностима одбачене су након што се краљ Чарлс појавио у јавности упркос борби с тешком болешћу.

Извори кажу да је Његово Величанство чврстог мишљења да нема повратка за војводу од Сасекса као радну краљевску особу у било којем облику, пише Даилy Маил.

Упућени наглашавају да то не значи да Чарлс није спреман да поправи свој однос са својим отуђеним млађим сином у будућности, али то је потпуна различита ситуација од професионалне.

Принц Вилијам такође дели то мишљење, рекли су извори за Даилy Маил. Нагађања су се проширила током викенда након што је Тхе Тимес објавио да је војвода од Сасекса спреман да се врати на привремену краљевску улогу како би подржао свог оца током његове болести.

39-годишњи Хари наводно је охрабрен топлим разговорима између њега и краља откако је раније овог месеца откривена дијагноза рака његовог оца, рекли су извори те су додали да је принц рекао пријатељима да би радо преузео краљевску улогу док му је отац болестан, речено је.

Добро позиционирани извори су то у потпуности одбацили рекавши да је погрешно сугестирати да су се о том питању водиле било какве расправе, чак и повремено.

Извори кажу да су Чарлс, принц од Велса и остатак краљевске породице сагласни да се Хари на било какву позицију неће вратити.

''Јесу ли краљ и Хари разговарали? Да. Значи ли то повратак у стадо чак и на привременој основи? Не.''

Подсетимо, прошлог месеца свет је шокирала вест да је краљу Чарлсу дијагностикован карцином. Са лечењем је започео одмах, а у вези са својим опоравком врло је оптимистичан.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas