Oglas
· · Komentari: 0

Da li se princ Hari vraća na dvor? Priča se da je kralj Čarls doneo KONAČNU odluku

Izvor blizak dvoru otkrio da li su tvrdnje da se kralj Čarls vraća na dvor tačne

1708511438_Foto-princ-Hari-i-kralj-Carls.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kralj Čarls odlučan je u svojoj odluci da Hari više nikada neće preuzeti kraljevske dužnosti kojih se odrekao.

Tvrdnje da bi se princ Hari mogao vratiti kraljevskim dužnostima odbačene su nakon što se kralj Čarls pojavio u javnosti uprkos borbi s teškom bolešću.

Izvori kažu da je NJegovo Veličanstvo čvrstog mišljenja da nema povratka za vojvodu od Saseksa kao radnu kraljevsku osobu u bilo kojem obliku, piše Daily Mail.

Upućeni naglašavaju da to ne znači da Čarls nije spreman da popravi svoj odnos sa svojim otuđenim mlađim sinom u budućnosti, ali to je potpuna različita situacija od profesionalne.

Princ Vilijam takođe deli to mišljenje, rekli su izvori za Daily Mail. Nagađanja su se proširila tokom vikenda nakon što je The Times objavio da je vojvoda od Saseksa spreman da se vrati na privremenu kraljevsku ulogu kako bi podržao svog oca tokom njegove bolesti.

39-godišnji Hari navodno je ohrabren toplim razgovorima između njega i kralja otkako je ranije ovog meseca otkrivena dijagnoza raka njegovog oca, rekli su izvori te su dodali da je princ rekao prijateljima da bi rado preuzeo kraljevsku ulogu dok mu je otac bolestan, rečeno je.

Dobro pozicionirani izvori su to u potpunosti odbacili rekavši da je pogrešno sugestirati da su se o tom pitanju vodile bilo kakve rasprave, čak i povremeno.

Izvori kažu da su Čarls, princ od Velsa i ostatak kraljevske porodice saglasni da se Hari na bilo kakvu poziciju neće vratiti.

''Jesu li kralj i Hari razgovarali? Da. Znači li to povratak u stado čak i na privremenoj osnovi? Ne.''

Podsetimo, prošlog meseca svet je šokirala vest da je kralju Čarlsu dijagnostikovan karcinom. Sa lečenjem je započeo odmah, a u vezi sa svojim oporavkom vrlo je optimističan.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas