Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли се сећате сестара ОЛСЕН? Биле су најпознатије дечије звезде на планети, а где су сада Мери-Кејт и Ешли

Наставиле су да граде живот далеко од рефлектора

1694516123_profimedia-0442782242.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Да ли се сећате близнакиња Мери-Кејт и Ешли Олсен? Некада су биле најпознатије дечије звезде на планети. Њихова глумачка каријера почела је када су имали само девет месеци, када су се нашле у ситкому "Пуна куц́а". Са шест година, близнакињама се отворио свет филма. Године 2007. Форбс их је рангирао као једанаесте најбогатије жене у области забаве, са процењеном нето вредношц́у од 72 милиона фунти.

Наводно су постале зависне од кафе са само десет година, а чинило се да је притисак рефлектора имао штетан ефекат. Године 2012. објавиле су да се повлаче из глуме како би се фокусирале на своју модну марку.

Сада 37-годишње сестре близнакиње држе се подаље од друштвених медија.

Ешли Олсен

Ешли је пронашла љубав са старијим мушкарцима, забављајуц́и се са финансијером Ричардом Саксом, који је био 28 година старији од ње, али веза није потрајала. Такође је излазила са бициклистом Ленсом Армстронгом 2007. године.

Глумица која је постала модни могул повезана је са уметником Стилл Хоусе Гроуп Луисом Ајзнером, с којим се забавља од 2017. У децембру 2022. пар се наводно венчао. Ешли је недавно постала мајка по први пут, дочекавши своје и Луисово прво дете по имену Ото.

Мери-Кејт Олсен

Мери-Кејт је почетком двехиљадитих водила борбу са анорексијом, а још као тинејџерка је отишла на рехабилитацију, 2004. године. Касније се удала за француског банкара, Оливијеа Саркозија, брата бившег француског председника Николе Саркозија, 17 година старијег од ње. Венчали су се 2014. након три године забављања, у Њујорку. Али, она је поднела захтев за развод у априлу 2020. Њихов развод је окончан у јануару 2021.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas